30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICIVIDEO Dupa ce a nascut, a vrut sa isi repara organele genitale!...

VIDEO Dupa ce a nascut, a vrut sa isi repara organele genitale! Ce a facut femeia, rezultatele sunt incredibile

Mama a 4 copii, a publicat un videoclip in care a descris prin ce a trebuit sa treaca pentru a-si reveni dupa nastere. Femeia a povestit ca a vrut sa isi „intareasca” inapoi vaginul si ca dupa nastere a avut de suferit din cauza deformarii pelvisului si a muschilor abdominali.

Insa, sustine ca, cu ajutorul unui atlet profesionist si cu medicilor, a inceput sa faca o serie de exercitii care in timp i-au redat vigoarea pe care o avea inainte de nastere.

„Am inceput sa fac exercitii Sahrmann si acela a fost inceputul vindecarii mele. Acestea sunt exercitii progresive, Trebuie sa te antrenezi sa duci unul la capat, pana cand poti trece la urmatorul exercitiu. Trebuie totodata sa respiri controlat. Daca esti insarcinata, trebuie sa faci aceste exercitii in coate. Daca ai nascut recent, trebuie sa ai rabdare mai intai ca ranile sa se vindece inainte sa te apuci de exercitii. Rezultatele exercitiilor acestea sunt cu adevarat incredibile”, povesteste femeia.

Pentru a fi cat mai concisa, s-a lasat filmata in timp ce punea in alicare aceste exercitii. Imaginile, in videoclipul de mai jos:

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: