16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEVIDEO Cum sa scapi de pielea lasata de pe brate

VIDEO Cum sa scapi de pielea lasata de pe brate

Inrolare trafic.ro

Daca ai tinut dieta sau daca ai slabit rapid si drastic, in mod sigur te vei confrunta cu pielea lasata de pe brate.

Pielea lasata de pe brate apare fie din cauza varstei si a atorfierii musculare, ceea ce este natural, fie in cazul in care slabiti brusc, scade masa musculara sau stratul de grasime dintre piele si muschi se subtiaza vertiginos.
Insa, pentru a scapa de pielea de pe brate, este necesar de un pic de efort.

Nu este vorba neaparat de efort fizic ci mai degraba de un efort prin care va angajati sa respectati cu strictete un anumit program.

In primul rand este vorba despre un program nutritional, care presupune un aport mare de proteine si unul scazut de carbohidrati si grasimi, si in al doilea rand este vorba de o serie de miscari menite sa stimuleze inapoi cresterea musculara si sa redea elasticitatea pielii.

Programul nutritional presupune doar o dieta echilibrata care sa nu duca la acumulare de grasime si care sa favorizeze cresterea musculara.

Insa, programul fizic presupune ca zilnic, inainte de micul dejun, sa ajutati bratele sa isi revina pentru a redobandi elasticitatea pielii.

Astfel, trebuie executate, in ordine, o serie de intinderi si miscari tensionate ale bratelor pentru a va asigura ca pielea se va intinde inapoi.

Citeste si:  Adelina Pestritu, sfaturi despre cum sa scapi de vergeturi dupa ce ai devenit mama! Regulile pe care ar trebui sa le respecte orice femeie

Aceste miscari se realizeaza prin flexare periodica a muschilor bratelor si totodata prin miscari circulare ale bratelor in tensiune.

Exercitiile trebuie repetate de doua ori pe zi, precum am spus prima data dimineata si a doua oara seara.

In videoclipul de mai jos este explicat fiecare pas ep care trebuie sa il urmezi ca sa scapi de pielea lasata de pe brate.

VIDEO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: