19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORIModele de tunsori pentru fata rotunda

Modele de tunsori pentru fata rotunda

Femeile care au fata rotunda sunt poate unele dintre cele mai norocoase femei din punct de vedere al tunsorilor.

Multi dintre cei mai faimosi stilisti considera ca tunsorile pentru fata patrata sunt totodata si tunsorile care ne intineresc cel mai mult. 

Spre deosebire de femeile care adopta tunsori pentru fata ovala, femeile cu fata rotunda pot apela la orice tip de tunsoare, fie ca este vorba despre tunsori cu breton sau tunsori pentru parul lung sau tunsori pentru parul scurt. 

Insa, exista o serie de tunsori care se preteaza cel mai bine pentru femeile cu fata rotunda. Aceste tunsori sexy scot in evidenta obrajii „dulci” ai femeilor cu fata rotunda si confera un contur al fetei care scoate in evidenta zambetul larg.

Tunsorile cu parul scurt sau mediu pentru fata rotunda sunt unele dintre cele mai apreciate tunsori pentru femeile cu fata rotunda. Cu tunsori pentru parul scurt vei scoate in evidenta zambetul, pometii si ochii.

Poti adopta si o varietate de tunsori cu breton, in cazul in care ai un zambet larg si jucaus. astfel, vei avea un aspect de domnisorica.

Totodata, poti incerca si o serie de tunsori filate pentru parul lung. Acest tip de tunsori iti vor conferi un aer angelic, tipic femeilor cu fata rotunda.

Daca vrei sa iesi din trend, potri adopta o serie de tunsori rebele. Aceste tunsori, pentru femeile cu fata rotunda, sunt modele de tunsori care intineresc, indiferent de varsta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: