21 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETETot timpul te-ai demachiat gresit! Iata cum se face corect

Tot timpul te-ai demachiat gresit! Iata cum se face corect

Eliminarea machiajului din jurul ochilor poarîte deveni dureroasa. Toata spalarea si frecarea in dischete demachiante poate irita pielea din jurul ochilor. Ei bine, aici este un secret de stergere machiaj. Nu ar trebui sa faca rau. Indepartarea machiajului trebuie sa va ajute sa va relaxati pielea si sa nu o iritati mai departe.

Exista modalitati gresite si modalitati corecte de a va elimina machiajul. Mai jos sunt cateva greseli comune atunci cand vine vorba de indepartarea machiajului si cum le puteti rezolva.

Curatarea ochilor cu scrub

Atunci cand eliminati machiajul ochilor, nu trebuie sa va curatati cu produse abrazive. Uleiul poate ajuta la defalcarea pigmentului machiajului, facand demachiarea mai rapida. Cand vine vorba de rimelul tau, foloseste un remediu pentru machiaj pe baza de ulei. Plasati o cantitate mica pe varful degetelor si masati-o pe genele. Utilizati apa sau un tampon de bumbac mic pentru al sterge. Utilizarea unui produs de indepartare a machiajului de tip ulei va va impiedica sa trageti la genele dvs. si sa iritati pielea din jurul ochilor.

Nu va demachiati noaptea

Chiar si atunci cand aplicati numai creme BB sau CC, lasarea acestor produse pe piele peste noapte poate dauna pielea. Pielea ta nu se va putea regenera si nu va lasa porii infundati si incapabili sa respire.

Citeste si:  Trucuri in materie de machiaj pentru o schimbare totala in 5 minute

Curatarea dupa indepartarea machiajului

Curatarea fetei dupa indepartarea machiajului va poate usca pielea. Incercati sa curatati mai intai pielea, curatati-va fata in timp ce inca mai purtati machiaj, asigurandu-va ca nu va lustruiti linerul si rimelul. Indepartarea oricarui ulei si a murdariei excesive pe piele inainte de aplicarea removerului pentru machiaj poate garanta un machiaj mai profund curat si complet eliminand porii.

Servetele de machiaj

Puteti folosi servetele de machiaj pentru acele zile in care intr-adevar nu iesiti din casa. Nu este facut pentru indepartarea machiajului de zi cu zi. Șervetele de machiaj sunt create numai pentru a elimina straturile de suprafata ale machiajului dvs., dar totusi lasa niste murdarie si machiaj pe piele. Nu inlocuiti o rutina adecvata de curatare si eliminare a machiajului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: