28 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEMotive ale arsurilor produse la subrat

Motive ale arsurilor produse la subrat

Subratul este terenul perfect pentru reproducere a bacteriilor. Este umed, intunecat si cald. Bacteriile, atunci cand sunt lasate netratate, se pot transforma intr-un miros neplacut. De aceea au fost inventate deodorantele.

Uneori, deodorantul contine produse chimice si pot provoca eruptii cutanate iritante. Eruptiile pot sa apara in diferite forme, pot fi inflamatii, cosuri si mici umflaturi rosii. Eruptiile pot provoca dureri si mancarimi.

Iata cinci fapte rapide despre eruptiile cutanate.

Caldura excesiva

Inflamatia dureroasa cauzata de caile de transpiratie blocate poate produce eruptii cutanate la cald. Cantitatea de transpiratie blocata poate fi cauzata de parul ingrosat, blocarea porilor si alti factori. Evitati formarea de caldura prin determinarea originii sale. Evitati formarea caldurii prin imbracarea hainelor potrivite, evitati sa stati in zone fierbinti si umede si evitati folosirea cremelor si a pudrelor de infundare a porilor.

Aparate de ras

Pielea de la subratul nostru este sensibila; folosind masina de ras, va provoca iritare. Aceasta este cauza numarul 1 al subratului intunecat. Evitati acest lucru folosind crema de barbierit si balsamuri pentru a proteja pielea.

Alergenii

Dermatita de contact se intampla atunci cand iritantii intra in contact cu pielea si provoaca o eruptie cutanata. Evitati produsele care au un continut ridicat de iritante. Daca suferiti alergii la anumite produse, evitati sa le folositi mai departe. Acest lucru va provoca doar iritarea ulterioara.

Citeste si:  Cum să întârzii albirea părului. Soluții la îndemâna oricui

Frecare
Bratele si coapsele noastre interioare sunt parti ale corpului care se confrunta cu cea mai mare frecare. Veti observa ca ambele parti ale pielii sunt usor iritate. Frecarea si umiditatea nu sunt niciodata o combinatie buna. Acest lucru face ca epiderma sa se defecteze si sa provoace inflamatie in piele. Acest lucru face ca ciupercile si bacteriile sa patrunda usor in piele. Evitati frecare, purtand haine libere si asigurati-va ca pastrati fundul rece si uscat.

Avand eruptii cutanate nu inseamna ca esti neingrijit. Eruptiile pot proveni de la diferiti factori. Invatand declansatoarele eruptiilor, veti invata cum sa le preveniti.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: