26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODATinute de vara in tendinte

Tinute de vara in tendinte

 

           

           Moda se poate dovedi a fi cu adevarat uimitoare, iar brand-ul Free People ne demostreaza inca o data cat de versatila poate fi aceasta chiar in ultima colectie special creata pentru luna iulie.

                Frumusetea modei consta in diversitatea tinutelor, a modelelor, a texturilor, dar si a detaliilor fara de care aceasta industrie ar fi de-a dreptul secatuita, terna si monotona. 

           Ultima colectia lansata de Free People a reusit sa ne capteze atentia prin stilul boem caracteristic, inconfundabil. Piesele vintage sunt nelipsite si din aceasta colectie, reusind sa se incadreze astfel perfect in tendintele curente.

               Tinutele boho-chic demonstreaza talentul designerilor, dar si prospetimea intregii colectii de moda. Juxtapunerea materialelor, prezenta franjurilor si textura delicata a tinutelor transforma intreaga colectie marca Free People intr-una cu adevarat irezistibila. 

              Se pare ca a revenit moda pantalonilor scurti in stil vintage, a pantalonilor lungi si evazati, a rochiilor maxi vintage sau a rochiilor mulate retro! Ceea ce nu poate decat sa ne bucure, pe noi, iubitori si devoratori de stil vintage si boho-chic! 

 

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: