25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLETine minte! Lucrurile pe care n-ar trebui sa le arunci niciodata in...

Tine minte! Lucrurile pe care n-ar trebui sa le arunci niciodata in chiuveta

Fie ca esti o gospodina desavarsita, fie ca nu te pricepi deloc la gatit ar trebui sa stii de ce ti se infunda chiuveta des si sa renunti sa mai arunci anumite ingrediente in chiuveta.

Asadar, iata ce nu trebuie sa arunci niciodata in chiuveta:
Faina

Daca ai tendinta sa arunci resturi de faina in chiuveta trebuie sa renunti sa mai faci asta, intrucat nu e deloc in regula. Intrand in contact cu apa, faina se umfla si devine lipicioasa, infundand tot mai mult tevile.

Coaja de ou

Nici coaja de ou nu ar trebui sa ajunga in chiuveta, intrucat e foarte greu sa aduni bucatelele mici de coaja de ou, iar acestea vor ajunge in teava de canalizare si se vor infunda.

Zat de cafea

Ti-ai facut cafea la ibric, iar mai apoi ai aruncat zatul in chiuveta. Foarte gresit. acesta se depune pe peretii tevilor si le infunda, motiv pentru care ar trebui sa-l aruncati direct in cosul de chiuveta.

Uleiul folosit

Conform expertilor, uleiul in care ai prajit alimente n-ar trebui sa ajunga in chiuveta, intrucat atunci cand intra in contact cu apa rece se intareste si se infunda tevile.

Etichete
Astazi practic toate fructele au cate o mica eticheta pe ele. Atunci cand le spalati, etichetele se dezlipesc si de regula pur si simplu ajung in chiuveta, blocand ulterior tevile de canalizare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: