Search for content, post, videos

Semnificatii vise: Top vise prevestitoare de rau

Visele reprezinta o parte a integrata a subconstientului nostru care exprima sentimente reprimate si poat fi interpretate in diferite moduri. De fapt, nu sunt decat mesaje „codate” pe care creierul nostru ni le transmite pentru a trage anumite semnale de alarma.

In ciuda faptului ca exista studii intregi facute pe semnificatia viselor, doar visele recurente, adica cele care se repeta de la o zi la alta, denota de fapt slabiciuni sau probleme care ne macina sau care ar putea sa aiba loc. Astfel, aceste vise ne pregatesc, practic, subconstientul pentru situatiile neprevazute pe care am putea sa le trecem.

Dintre aceste vise recurente, exista o serie de vise cel mai des intalnite la oameni. In urma studiilor s-a observat ca aceste vise denota de fapt unele evenimente mai putin placute care presimtim ca se vor intampla si care chiar se intampla.

Si acele vise cel mai des intalnite care prevestesc rele sunt:

Visul in care iti cade un dinte sau simti durere de dinti

Aceste vis des intalnit a prevestit pentru majoritatea celor care l-au avut moartea unui cunoscut. In cazul in care persoana simte durere in timpul visului, mai ales durere de masea, este vorba despre o persoana destul de apropiata. Daca nu se simte durere deloc, este vorba despre decesul unei persoane pe care o cunosti insa la care nu tii atat de mult.

Visul in care esti urmarit

Acest vis este cat se poate de comun in cazul femeilor. Acest vis denota faptul ca fugi de probleme pe care de fapt ar trebui sa le confrunti. totodata, in cazul in care visezi ca esti urmarita de caini, inseamna ca ai parte de destul de multi dusmani, respectiv persoane care iti vor raul din tot dinadinsul. Daca animalele din vist te mai si musca, ar trebui sa fi cat se poate de atenta la toata lumea din jurul tau pentru ca cel mai probabil cel sau cea care te va trada este o persoana apropiata.

Toalete publice murdare

Pe cat pare de ciudat, acesta este si el unul dintre cele mai des inbtalnite vise recurente. Acest vis reprezinta nevoia personala de a scapa de lucrurile murdare din viata, nevoia de purificare. Stareea de disconfort din timpul unui vise de genul acesta denota ca nu esti multumita cu viata ta si ca te sufoca „murdaria” pe care o traiesti. acest vis denota totodata si ca esti pregatita sa faci anumite schimbari majore.

Esti inselata de iubit

Acest vis denota nesiguranta din partea ta si reprezinta un mesaj de atentionare cu privire la viata de cuplu. Este totodata cel mai des intalnit vis recurent din lume si prevesteste, de multe ori, armonie in cuplu. Si acest lucru se intampla datorita faptului ca in urma acestui vis subconstientul trage un semnal de alarma cu privire la relatie. Astfel, in urma unui astfel de vis, femeile si barbatii tind sa se straduiasca mai mult sa mearga totul bine.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *