Search for content, post, videos

Fii as in bucatarie! Cum sa combini ierburele aromatice, in functie de tipul de carne pe care-l gatesti

De cele mai multe ori ai tendinta ca atunci cand gatesti carne de pui, de porc ori la cuptor sa pui condimente la intamplare, pe care le ai in bucatarie? Ei bine, acest lucru este total gresit, intrucat nu toate frunzele aromatice pot fi folosite pentru orice fel de friptura.

Asadar, descopera cum sa combini frunzele aromatice in functie de friptura pe care o gatesti.

Spre exemplu, daca gatesti friptura de pui poti sa presari peste carnea de pui patrunjel, oregano, busuioc, frunze de dafin, chimen, marar, maghiran. Evident, nici salvia, cimbrul ori tarhonul sau coriandrul nu pot lipsi, intrucat au proprietati uimitoare si vor transforma friptura ta intr-una delicioasa.

De asemenea, daca gatesti carne de porc la cuptor lucrurile stau altfel. Carnea de porc poate fi asezonata perfect cu anason, marar, cimbru, fenicul, salvie, rozmarin, menta ori coriandra.

In ceea ce priveste friptura de miel, peste aceasta carne poti sa prepari dafin, coriandru, chimen, curry, sofran, nucsoara, rozmarin, salvie, cimbru ori marar.
Pentru vita ai, insa, la dispozitie mai putine variante, precum busuioc, dafin, chimen, maghiran, tarhon ori salvie.

De asemenea, atunci cand gatesti peste e musai sa ai la indemana busuioc, marar, coriandru, menta, patrunjel, creson, dafin, oregano.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *