Search for content, post, videos

Andreea Raicu, marturisiri incredibile despre fostele relatii: ”Am fugit de despartiri!”

Andreea Raicu nu se teme sa vorbeasca despre perioadele mai dificile din viata ei, iar in urma cu putin timp, ea a marturisit pe blogul personal ca a stat in relatii pentru a nu fi nevoita sa resimta singuratatea.

„Intotdeauna am fugit de despartiri. Am avut chiar o perioada in care, cred ca in mod inconstient, alegeam sa ma despart pentru a nu trai durerea despartirii provocata de altcineva. Imi construiam povesti ca sa ma conving ca acela nu era bun pentru mine, cum sunt sigura ca si tu ai facut poate la un moment dat din teama de a nu fi ranita. Si da, am stat si in relatii toxice. Cert este ca, in toata viata mea am trecut si prin despartiri care au lasat durere si tristete in urma lor. Multi ani nu am stiut cum sa trec mai usor peste aceste momente de care as fi facut orice sa scap. In momentele in care ajungeam acasa si eram singura, durerea isi facea simtita prezenta si mai mult. De aceea, multi ani am fugit de singuratate cat am putut.”, a marturisit Andreea Raicu.

„Cine suntem noi cand nu mai suferim? Cand nu mai avem toata atentia indreptata asupra noastra? Cand acceptam ca relatia s-a terminat si statusul de pe contul de Facebook trebuie schimbat din In a relationship in Single?”, a mai adaugat vedeta.

Andreea Raicu a avut relatii, de-a lungul timpului, cu fotbalistul Cristi Chivu, dar si cu Tudor Chirila, alaturi de care a trait timp de doi ani de zile. Ulterior, aceasta a incercat o relatie cu tenismenul Horia Tecau, insa nici de aceasta data, povestea de iubire nu a functionat.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *