22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIThalia pe urmele unui artist român!

Thalia pe urmele unui artist român!

Inrolare trafic.ro

Celebra Thalia este printre primii urmăritori ai singurului artist român faimos în America Latină, regele cumbiei, Radhu! Solistul a fost nominalizat la Billboard cu albumul „Radhu – Puro Amor”, iar artistul a semnat cu Sony Music pentru noul lui album.

La Tucu cu Rhadu
La Tucu cu Rhadu

În Mexic, Radhu a colaborat cu El Internacional Mariachi, cea mai cunoscută trupa de Mariachi din America latină, cu care Thalia a realizat hit-ul „Amor a la Mexicana”. Apoi Radhu a colaborat cu celebra Laura Zapata, actrița cunoscută în România din telenovele precum ”Esmeralda”, ”Intrusă”, ”Rosalinda” sau ”Maria Mercedes”, și care este sora superstarului Thalia.

laura zapata si radhu
laura zapata si radhu

„Vorbesc ocazional cu Thalia, dar sunt foarte apropiat de Laura Zapata, ne vedem la nunți, evenimente de familie, împărțim scena și ne sfătuim împreună și ne susținem! Ea a fost cea care m-a ajutat să devin artist internațional! Săptămâna trecută chiar i-am dat rețetă de sarmale, pentru că îi este dor de

România și iubește mâncarea noastră!”, povestește el. Radhu are și un nou videoclip, filmat în Buenos Aires pentru piesă „Latina”, realizată în America latină de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: