25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERTeo Trandafir, marturisiri sfasietoare: ”Imi e teama de suferinta de dinainte de...

Teo Trandafir, marturisiri sfasietoare: ”Imi e teama de suferinta de dinainte de moarte!”

Teo Trandafir este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite prezentatoare de la noi. De-a lungul timpului s-a confruntat cu probleme de sanatate, pe care a reusit, insa, sa le depaseasca, iar acum a vorbit despre cele mai mari temeri.

Astfel, in cadrul unui interviu pentru revista VIVA, prezentatoarea a marturisit ca nu crede in soara si a dezvaluit care este cea mai mare temere a ei.

”Nu stiu daca merita sa iti bati capul, suntem atat de mici. Daca asa e scris sau daca ne-o facem noi, nu tot mori? Bun, e mai comod daca asa e scris? Daca alegi tu e mai putin comod? Presupun ca astia care cred in „asa a fost scris sunt mai linistiti, pentru ca se gandesc ca, indiferent ce fac, tot acolo ajung.Frica de suferinta de dinainte de moarte. Nu mi-e frica de moarte deloc, pentru ca la ea ajungem toti, mi-e frica de suferinta de dinainte. Imi doresc ceva brusc.”, a marturisit ea conform sursei citate.

De asemenea, ea a vorbit si despre momentele in care s-a confruntat cu probleme de sanatate si a precizat ca a gasit puterea de a vorbi deschis despre problemele in interior, precum si in persoanele dragi: ”Fiecare isi cauta si isi gaseste puterea in el si in cei apropiati. Eu am avut senzatia cand m-am intors ca pot sa ma detasez de povestea asta si sa o iau de la inceput, si senzatia s-a transformat in certitudine. Mai e ceva, maine mi se poate intampla din nou.

Citeste si:  Tot ce trebuie sa stii despre o persoana, in functie de forma nasului

Daca o tinem intr-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a ramas. Da, poti sa inveti din chestia asta daca tii neaparat, dar lectia pe care eu am invatat-o este ca e bine sa nu mori.”, a spus ea.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: