25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATETe supara simptomele menopauzei? Consuma asta zilnic

Te supara simptomele menopauzei? Consuma asta zilnic

Doar femeile care au ajuns la menopauza pot intelege cu adevarat cat de deranjante sunt diferitele semne si simptome ale intreruperii menstruatiei. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care urmeaza sa patrunda in aceasta perioada, care este o etapa numita „perimenopauza”.

Din fericire pentru ele, exista numeroase remedii pe care le pot prepara in casa, pentru a controla semnele si simptomele menopauzei si ale perimenopauzei.

Nu este ceva special care poate fi achizitionat numai de la magazinele de produse alimentare sanatoase. Cu siguranta il puteti gasi la cel mai apropiat supermarket. Este chiar sucul de rosii.

Pe baza unei cercetari efectuate asupra capacitatii sucului de rosii de a controla toate efectele nefavorabile ale menopauzei si perimenopauzei, ceea ce face ca bautura sa functioneze este faptul ca are antioxidanti (in special licopen), grasimi sanatoase si acid gama-aminobutiric sau GABA un neurotransmitator.

Potrivit cercetarilor, femeile care sunt afectate de diferitele semne si simptome de menopauza si perimenopauza au reusit sa amelioreze simptomele in cateva luni, pur si simplu consumand 200 ml – echivalentul a aproximativ 2 cesti – de suc de rosii nesarat de doua ori pe zi.

In afara de faptul ca este benefic pentru femeile aflate in faza menopauza sau perimenopauza, consumul regulat de suc de rosii poate, de asemenea, detoxifia organismul, preveni constipatia, incuraja pierderea in greutate, sfideaza imbatranirea pielii, promoveaza parul puternic si stralucitor si reduce riscul de a suferi de boli cardiace si de cancer.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: