30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATETe certi cu sotul? Afla cum iti este afectata sanatatea

Te certi cu sotul? Afla cum iti este afectata sanatatea

Toate cuplurile se cearta. Nu conteaza cat de mult va iubiti sau cat de bine va potriviti: din cand in cand veti avea pareri diferite despre anumite lucruri.

Este un lucru normal si, in cele mai multe cazuri, sanatos. Modul in care se cearta cuplurile creeaza probleme si duce la complicarea si inveninarea lucrurilor. Un studiu realizat la Universitatea din California a descoperit ca modul in care te comporti in timpul conflictului dezvaluie multe atat despre sanatatea ta fizica cat si despre sanatatea relatiei voastre.

„Descoperirile noastre arata modul in care emotiile sunt legate de sanatate si cum comportamentul  poate prezice problemele de sanatate”, a declarat pshihologul Robert Levenson, cel care a condus studiul.

Membrii echipei au analizat anumite comportamente care apar in timpul disputelor conjugale si daca aceste comportamente ar putea fi legate de aparitia in viitor a unor probleme de sanatate.

Oamenii de stiinta au observat limbajul trupului timp de 15 minute in care membrii cuplurilor discutau subiecte asupra carora aveau opinii diferite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: