15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLETe-a inselat? Uite cum poti depasi acest moment tensionat din relatia voastra

Te-a inselat? Uite cum poti depasi acest moment tensionat din relatia voastra

Inrolare trafic.ro

Infidelitatea este unul dintre motivele principale care, pe termen lung, duc la destramarea unui cuplu.

Daca esti in pozitia de victima, modul in care vei gestiona situatia depinde in mare parte de raporturile pe care le ai cu partenerul tau.

In cazul in care infidelitatea lui devine permanenta si te simti profund tradata, esti singura in masura sa ia deciziile in consecinta.

S-a intamplat, insa, o singura data si el pare ca are mustrari de constiinta? Atunci poate fi benefic sa incerci sa dai uitarii acest capitol neplacut.

De ce insala femeile? 5 motive invocate de experti

Poti sa privesti ceea ce s-a intamplat ca o lectie de viata, care sa-ti fie de folos pe viitor.

Daca, insa, nu consideri ca trebuie sa il ierti, poate pentru ca ai suportat prea multe, atunci nu mai este cazul sa acorzi o a doua sansa cuplului vostru.

Totodata, trebuie sa fii constienta ca indiferent de hotararea pe care o vei lua, nu vei avea nicio garantie ca partenerul tau nu va calca din nou stramb.

Daca vei alege calea iertarii, trebuie sa faci un inventar al situatiei.

Analizeaza momentul in care s-a produs adulterul, daca in perioada respectiva in relatia voastra au existat obstacole relationale importante.

Oricine poate fi tentat de infidelitate, mai ales in timpul unei etape conflictuale de lunga durata, dar, in ciuda acestui lucru, este bine sa judeci lucrurile corect si impartial.

Asta pentru ca orice ar fi, cel care tradeaza este repsonsabil in totalitate de actele sale.

Daca alegi sa continuati viata in comun si esti dispusa sa treci peste infidelitate, trebuie sa uiti orice resentimente.

Cei doi membri ai cuplului trebuie sa fie hotarati sa reconstituie relatia fara sa triseze.

O relatie se construieste numai pe respect si sinceritate reciproca.

Te-ai decis sa il ierti pentru gestul sau? Nu trebuie sa te folosesti de greseala pe care a facut-o pentru a pune in permananenta presiune asupra lui.

Nu ii pretinde sa-si ceara mereu iertare si abandoneaza ideea ca este pe cale sa comita o noua infidelitate de fiecare data cand nu respecta strict programul lui obisnuit.

INTREABA EXPERTUL

In cazul in care aceasta perioada te-a facut sa te simti ca-n iad, dar pana la momentul adulterului, ati fost foarte fericiti impreuna, atunci merita sa faceti o incercare de a va repune relatia in functiune si de a gasi cea mai buna metoda de rezolvare a problemei.

Cititi mai multe pe Confidenteleuneifetedeoras!

 

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: