25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATISurpriza lui Theo Rose pentru fiul ei în cele 9 luni de...

Surpriza lui Theo Rose pentru fiul ei în cele 9 luni de sarcină

La trei zile după ce a născut, Anghel Damian și-a dus acasă copilul și pe proaspăta mămică. Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare Theo Rose a publicat un mesaj în care a anunțat că a plecat acasă și apoi le-a spus urmăritorilor ei ce surpriză i-a făcut fiului ei.

„Gata! Am plecat acasă fericită și cu cea mai frumoasă amintire de până acum. Am cerut să fac o poză cu doamna doctor Simona Coravu că să mă mândresc cu o experiență frumoasă și relaxată, atât în ceea ce privește sarcina, așa cum a fost ea, cu bune și rele, dar și în ceea ce privește nașterea. Aveam emoții amandouă. După anestezie m-am așezat pe spate și i-am spus “ Succes, doamna doctor! Știu că sunteți nr. 1! Și pentru noi este. Ni l-a pus în brațe sănătos pe Sasha Ioan”, a scris simpatica proapăt mămică pe pagina ei de socializare.

theo rose si doamna doctor
theo rose si doamna doctor

Apoi, ajunsă acasă, a ieșit pe balconul unde a povestit că a fost surprinsă de papparazzi cu câteva zile înainte de a naște, cu burtica la vedere. Într-un Instastory, Theo Rose, vizibil sensibilizată de toată suținerea pe care a primit-o până acum de la susținătorii săi, a ținut să le mulțumească pentru toate felicitările și gândurile bune pe care i le-au trimis.

Citeste si:  Laura Cosoi te invata ce sa mananci daca esti insarcinata! Salata de orez cu valeriana, un preparat delicios

În același timp, Theo a ținut să povestească despre prima noapte magică pe care a petrecut-o acasă alături de fiul său. Artista spune că este uimită despre cât de bine se înțelege cu cel mic.

theo rose cu micutul
theo rose cu micutul

„Zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă. Nu îmi revin, nu îmi dau seama, zici că nu este adevărat. Am ieșit pe balcon, e prima noapte acasă. A fost o noapte foarte frumoasă. Mă înțeleg cu copilul ăsta… ceva extraordinar, nu știu cum să vă explic. O iubesc mai mult pe mama parcă… „Eu de când am aflat că sunt însărcinată, am început să scriu într-un jurnal.

Mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când o să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa. Am ieșit pe balcon, l-am băgat la somn, i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez, am vrut să îi povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată”, a povestit solista actrița pe rețelele de socializare.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: