15 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATISurpriză la ”Insula iubirii”: Vlad Ghermănescu, un pompier din Brașov, e una...

Surpriză la ”Insula iubirii”: Vlad Ghermănescu, un pompier din Brașov, e una dintre cel mai sexy ispite

Inrolare trafic.ro

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Telespectatorii vor putea cunoaşte câte nouă dintre acestea, urmând ca o ispită-surpriză să îşi facă apariţia chiar în primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

Confruntaţi cu ispita în cea mai puternică şi irezistibilă formă a ei şi expuşi celor mai dulci şi mai primejdioase provocări, noi cupluri au călătorit mii de kilometri depărtare ca să-şi pună la încercare iubirea şi relaţia. 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat, atente să nu lase nimic să treacă neobservat le vor fi aproape pas cu pas cuplurilor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Vlad Ghermănescu, 26 de ani, pompier militar, este obişnuit să trăiască senzaţii tari. Tânărul cu un corp de invidiat, cuminte şi politicos este genul de ispită care poate genera dorinţa de apropiere tocmai prin faptul că pare inofensiv, gata oricând să-şi ofere umărul. Totodată însă, înţelege din plin rolul de ispită şi este dispus să îl joace până la capăt. Pentru cei ce nu și-au dat seama, acesta seamnă cu Bogdan de la Ploiești și deseori este confundat cu vedetă și face poze prin cluburi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: