30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLE"Sunt un model sexy și nimic nu mă oprește!" O femeie cu...

„Sunt un model sexy și nimic nu mă oprește!” O femeie cu triplă amputare a devenit Miss Ecuador și vedetă de televiziune

Cercetările arată că peste 1 din 4 dintre tinerii de 20 de ani din ziua de azi vor deveni handicapați înainte de a se pensiona. Acest fapt ar putea părea incredibil inițial, deoarece oamenii tind să subestimeze riscul pentru majoritatea lucrurilor. Se numește „sindromul „nu se va întâmpla cu mine”.” Este important să recunoaștem alte persoane cu dizabilități pentru a construi o societate mai acceptabilă, mai rezistentă și mai plină de compasiune pentru toată lumea. Povestea Victoriei este o mărturie a faptului că dizabilitățile noastre nu ne definesc.

„Sunt un amputat triplu și un model sexy, nimic nu mă reține.”

Victoria Salcedo este o ecuadoriană uimitoare care a cucerit industria modei în ciuda faptului că s-a confruntat cu o tragedie inimaginabilă în copilărie. La doar 6 ani, Victoria și-a pierdut ambele brațe și un picior după ce a atins din greșeală un fir electric cu un băț.

© victoriasalcedo_ / TikTok

Victoria nu a lăsat ca starea ei să o oprească. În loc să renunțe, ea a perseverat și a găsit modalități de a se adapta la noua ei realitate. A învățat cum să îndeplinească sarcinile zilnice, cum ar fi să mănânce și să se coafeze și să se machieze, folosindu-și doar piciorul drept. După ce i s-a montat o proteză de picior, Victoria s-a îndrăgostit de exercițiile fizice și a început să facă exerciții fizice în mod regulat.

Citeste si:  Timp de un an și-a așteptat stăpânii. Din pacate, ce a urmat este tragic

În ciuda dizabilității sale, Victoria și-a arătat talentul în cadrul unui celebru spectacol de dans, lăsând fiecare spectator uimit.

© victoriasalcedo_ / TikTok

Dacă antrenamentul nu era de ajuns, ea a demonstrat că, în ciuda lipsei membrelor, putea să participe la un spectacol de dans competitiv împotriva altor dansatori. Ea a împărtășit performanța ei uluitoare pe pagina ei de Instagram, unde s-a emoționat și a spus: „Am fost foarte emoționată: „Credeți în voi înșivă, fiți fermi și plini de dragoste pentru voi înșivă atât de mult încât să contagiați pe oricine vrea să vă descopere prin simțurile lor”.

Faima și influența pe care a dobândit-o, i-au împlinit viața.

© victoriasalcedo_ / TikTok

La 19 ani, a fost descoperită de un scouter de modelling și nu a trecut mult timp până când a devenit un model căutat în industrie, în ciuda membrelor lipsă. Frumusețea, prestanța și povestea ei unică au cucerit inimile multora, inspirând zeci de mii de oameni din întreaga lume.

„Nu m-am gândit niciodată că voi fi o persoană influentă pentru alți oameni, dar îmi place să îmi împărtășesc viața cu alții. Îmi place ca oamenii să-mi scrie și să-mi pună întrebări, pentru ca ei să știe că se pot baza pe mine”, a spus ea.

© victoriasalcedo

Victoria și-a dus misiunea de a redefini frumusețea la nivelul următor, participând la concursul Miss Ecuador în 2021. Încrederea și grația ei pe scenă, împreună cu povestea ei inspirată, au doborât barierele și au ajutat la schimbarea percepțiilor sociale despre ceea ce înseamnă cu adevărat frumusețea.

Citeste si:  6 motive pentru care vei iubi semintele de chia + 3 retete BONUS

„Folosesc ceea ce am trăit, ceea ce am învățat și împărtășesc asta”, a explicat ea. „Pentru mine, a-i inspira pe alții este o oportunitate de a schimba mințile oamenilor. Este o șansă de a împărtăși o parte din mine cu ceilalți.”

© victoriasalcedo

Prin activitatea sa ca model și figură publică, Victoria speră să încurajeze oamenii să vadă dincolo de dizabilități și să privească persoanele amputate ca fiind capabile, puternice și frumoase. Ea inspiră pe toată lumea, arătând că putem realiza orice în ciuda șanselor.

Sursa: brightside.me

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: