22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPStai departe de ele! Top trei zodii cu care sa nu te...

Stai departe de ele! Top trei zodii cu care sa nu te cuplezi in 2019

Anul 2019 aduce, fara doar si poate, surprize mari pentru zodii. Daca unele vor avea noroc din plin in plan financiar si profesional, nu acelasi lucru se va intampla si in plan sentimental. Potrivit previziunilor realizate de astrologi, unele zodii vor avea un an dificil in ceea ce priveste viata amoroasa, motiv pentru care ar trebui sa stai departe de aceste zodii ce traverseaza o perioada dificila, in care incearca sa se regaseasca.

Scorpion

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt firi intense si periculoase. In anul care urmeaza, acesti nativi se vor conecta perfect cu orice alt nativ din zodiac, insa relatia nu va fi una de durata si, mai mult de atat, vor aduce suferinta. Se pare ca sentimentele pe care le nutresc sunt instabile. Daca la inceput vor crede ca ceea ce simt este puternic si de neinlocuit, pe parcursul relatiei se vor razgandi.

Varsator

Acesti nativi sunt firi independente si au opinii bine inradacinate. Tocmai de aceea, oricine ar incerca sa-l tulbure, va avea de suferit. In anul 2019 are nevoie de o persoana care sa nu incerce sa-i schimbe gandirea. In caz contrar, se vor contrazice din plin, ceea ce ii va aduce numeroase frustrari.

Pesti

Acesti nativi nu are prea multe lucruri in comun cu alte semne zodiacale. Este, insa, o fire extrem de jucausa, care isi doreste sa fie alaturi doar de dragostea vietii sale. Totusi, nu stie cum sa o tina aproape ori sa o stimuleze, asa ca anul 2019 va fi o provocare pentru el in plan amoros.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: