22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODASpune-mi ce pantofi porti ca sa iti spun ce fel de om...

Spune-mi ce pantofi porti ca sa iti spun ce fel de om esti! Secrete despre personalitate

Inrolare trafic.ro

Pantofii iti definesc personalitatea. Atunci cand alegi sa cumperi un model de pantof, acest lucru nu este pur intamplator. Personalitatea ta te impinge sa cumperi doar un anumit fel de incaltaminte.

Spune-mi ce pantofi alegi sa porti pentru a-ti putea spune cine esti

Stiletto. 
Foarte elegant si sofisticat, acest tip de pantofi cu toc scot in evidenta frumusetea picioarelor unei femei, eleganta acesteia si personalitatea ei.

O femeie misterioasa, sigura pe ea, o femeie frumoasa, sofisticata, o femeie independenta va alege mereu acest tip de pantofi. La orice tinuta va alege sa ii poarte ii va scoate in evidenta aceste trasaturi frumoase.

Balerini. Balerinii sunt cea mai sigura alternativa a unei femei mereu pe fuga. Eleganti, usor de purtat, o femeie activa, independenta, romantica, va alege acest tip de pantof, pentru comoditate, frumusete, eleganta.

Botine. Botinele sunt alternativa rapida a unei femei mereu ocupate. O femeie de afaceri, o mama buna si o sotie excelenta, va alege acest tip de incaltaminte. 
Este o lupta continua intre afaceri si viata de familie si tocmai de aceea acest tip de papuci, ii vor usura munca atunci cand doreste sa fie si eleganta si sa aiba parte si de comoditate.

Cizme cu toc. Cizmele cu toc definesc femeia comoda, femeia ocupata, femeia simpla, femeia care isi doreste confort, dar isi doreste si eleganta, femeia care isi doreste simplitate, dar adora si lucrurile sofisticate. O femeie romantica va alege acest tip de papuci.

Cizme fara toc. Cizmele fara toc arata ca adolescenta din tine inca e acolo undeva. O femeie ocupata, independenta dar jucausa va alege acest tip de incaltaminte. Acestia iti pot oferi atat comoditate, cat si eleganta, dar pot scoate in evidenta intr-un mod inedit frumusetea picioarelor.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: