30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETESolutii de facut acasa care te ajuta sa scapi de petele de...

Solutii de facut acasa care te ajuta sa scapi de petele de pe fata

Petele de pe fata apar odata cu inaintarea in varsta si sunt destul de neplacute. Insa, exista o serie de solutii de facaut acasa care te ajuta sa scapi de petele de pe fata.

Solutii de facut acasa care te ajuta sa scapi de petele de pe fata:

1. Maseaza-ti fata timp de 10 minute, cu miscari circulare, cu ulei de ricin. Lasa-l sa actioneze timp de 15 minute apoi spala-te pe fata cu apa calda si un sapun cu ph neutru. Uleiul de ricin are prorpietati antiinflamatoare si daca este folosit in acest fel de 3 ori pe saptamana, efectele sunt minunate.
2. Foloseste o masca de fata realizata din ulei de cocos si fistic. Fisticul se marunteste si se amesteca bine cu uleiul de cocos, pana cand se obtine o pasta. Aceasta pasta se aplica pe zonele unde se afla pete si se lasa sa actioneze timp de 20 de minute. Fata se spala apoi cu apa rece. Procedeul se repeta de 3 ori pe saptamana pentru efecte maxime.
3. Cel mai bun remediu care de ajuta sa scapi de petele de pe fata este in schimb sucul de lamaie. Sucul de lamaie este bogat in vitamina C si contine acid care ajuta la albirea rapida a petelor de pe fata. Se aplica pe zonele pigmentate si se lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care se spala fata cu apa rece. Procedeul se repeta zilnic pentru efecte maxime.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: