23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATISimona Pătruleasa va avea anul acesta trei vacanțe

Simona Pătruleasa va avea anul acesta trei vacanțe

Inrolare trafic.ro

Fermecătoarea știristă de la Kanal D se pregătește de vacanță, mai ales că vara a venit deja. Simona Patruleasa ne-a povestit că anul acesta va avea nu mai puțin de trei vacanțe, pe care le va petrece alături de cei dragi, adică soțul și fiica ei, Ingrid, care a crescut.

Vedeta Kanal D ne-a povestit zilele trecute că este mereu pe drumuri, între știri și casă, și că așteaptă cu mare nerăbdare vacanță. Și nu va fi una, ci trei. Și pentru că ne-am întâlnit la Săptămâna bucătăriei Turcești la un restaurant, unde a venit și ambasadorul Turciei, am vrut să știm ce îi place să mănânce de la turci, mai ales că lucrează la un post turcesc.

Simona Patruleasa Ivanof
Simona Patruleasa Ivanof

”În Turcia, am fost de nenumărate ori. Bineînțeles că am fost, acolo, unde e mâncare multă. Ce îmi place mie cel mai mult și ce mănânc în vacanță, în fiecare zi, adică fară excepție, ceva ce aici nu am găsit, sau, cel puțîn, nu am căutat atât de tare. Dar îmi place la nebunie! E ceva că o smântână, la noi, cu miere.

E ceva senzațional! Îmi plac și sărmăluțele lor. Mai multe îmi plac. Au o mâncare foarte bună! Au niște plăcinte, iarăși, senzaționale. Am apă în gură când vorbesc, acum. Și dulciurile lor sunt bune. Dar, cum eu nu mănânc dulce decât…

Citeste si:  Cum s-a răsfățat Florentina Opriș de la ”Sport, dietă și o vedetă” de ziua ei?

Mănânc, dar nu în fiecare zi”, a povestit vedeta exclusiv pentru noi. Și pentru că, așa cum spuneam, se apropie vara, iar Ingrid ia vacanță, am vrut să știm dacă merg in vacanță.

Simona Patruleasa, marturisiri despre cum se mentine in forma
Simona Patruleasa, marturisiri despre cum se mentine in forma

”Mergem. O să avem cam trei vacanțe vara asta. O săptămână, două, și, după aia, iar o săptămână. În prima săptămână, mergem la Istanbul. Și sper să merg pe niște platouri de filmare. Sper să se mai filmeze când ajungem noi.

Vreau să merg pe un platou de filmare, să văd cum se lucrează la filmele astea care apar la noi. Și mai avem o vacanță în Capri. Și încă una… Nu mai știu, exact, unde am zis că mergem. Cred, s-ar putea, la noi, pe litoral, o săptămână. Să vedem”, a mai povestit Simona Patruleasa exclusiv pentru noi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: