24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJSfaturi si trucuri pentru aplicarea perfecta a rimelului

Sfaturi si trucuri pentru aplicarea perfecta a rimelului

Ai incercat mereu noi si noi feluri de machiaj, nuante noi, tehnici noi etc., in speranta ca vei obtine exact ceea ce iti doreai in cel mai scurt timp posibil si fara mari batai de cap. Te-ai gandit vreodata cum iti poti face genele sa arate mult mai bine doar schimband tehnica de aplicare a rimelului ? Nu-i asa ca suna foarte bine?

Sunt foarte mult si diferite metode de aplicare a rimelului dar incercati si aceste trucuri si sfaturi pentru a va asigura ca veti obtine efectul scontat cu minim de efort.

 – Aplicati niste pudra pe sub ochii inainte de a folosi rimelul

– Pentru efect maxim, folositi o periuta care sa rasuceasca genele mai mult. Va va face ochii sa para mai mari si va vor mentine genele perfect separate.

 – Pentru un efect mai surprinzator puteti combina 2 tipuri de rimel. Puteti incerca unul cu efect de alungire a genelor si unul cu efect de curbare.

 – Nu trebuie folosit rimel pe amandoua partile ale genelor : folosind rimel doar pe partea superioara veti da impresia de marire a ochilor.

 – Daca nu doriti sa va murdariti pe pleoape atunci cand folositi rimelul, asteptati 5 secunde inainte sa clipiti; pana atunci rimelul este suficient de uscat si nu se va intinde .

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: