23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATESfaturi pentru a ramane insarcinata cat mai repede

Sfaturi pentru a ramane insarcinata cat mai repede

Inrolare trafic.ro

Sfaturi pentru a ramane insarcinata cat mai repede cauta femeile care s-au asezat la casele lor si tot ce le lipseste este un bebe. Insa cum procedezi?! Simplu: da o mana de ajuta mamei-natura si creeaza cadrul ideal pentru sarcina. Iata cum!

 

Control medical

 

Inainte de toate, femeia trebuie sa inceapa cu un control medical complet pentru a vedea exact care sunt nivelurile vitaminelor, cum ar fi acidul folic, in organism. Acestea sunt esentiale pentru a vedea daca corpul femeii prezinta conditiile optime pentru a ramane insarcinata. Mai cu seama acidul folic este esential inainte de sarcina, dar si in primul trimestru. Insa valorile exacte si, per ansamblu, starea de sanatate a femeii pot fi evaluate doar in urma unui control medical si a unor analize. Asadar, primul dintre sfaturile pentru a ramane insarcinata cat mai repede pentru o doritoare mamica este sa se duca la medic!

 

Sfaturi pentru a ramane insarcinata cat mai repede – cunoasterea ciclului menstrual

O femeie care vrea sa ramana insarcinata cat mai repede trebuie sa-si cunosca propriul ciclu menstrual, sa-si calculeze exact perioada de ovulatie, care are loc in a 14 zi calculata de la cea a venirii menstrei. Aceasta este cea mai fertila perioada a femeii! Insa aceasta regula este valabila doar in cazurile ciclurilor regulate, in caz contral, tot vizita la medic este cea „salvatoare”.

 

Citeste si:  Beneficiile consumului de pepene verde

Pozitia sexuala de concepere a copilului – un mare fals

 

Printre sfaturile pentru a ramane insarcinata cat mai repede s-a strecuta si un mit: ca anumite pozitii ar fi mai „bune” pentru conceperea unui bebe. Total fals! Cuplurile care vor sa devina parinti nu trebuie sa se concentreze asupra pozitiei sexuale, ci asupra actului sexual in sine care trebuie sa aiba loc cu frecventa in a 14-a zi a ciclului menstrual al femeii, asadar, in timpul ovulatiie.

 

Sfaturi pentru a ramane insarcinata cat mai repede: pozitia potrivita dupa sex

Chiar daca nu exista o pozitie sexuala potrivita pentru conceperea unui copil, exista totusi un aspect concret pe care femeia poate sa il faca dupa sex pentru a a-si spori sansele de a ramane insarcinata: sa stea intinsa pe spate, in pat, timp de 10-15 minute pentru ca lichidul spermatic sa aiba timp sa treaca in colul uterin.

 

De cate ori faci sex ca sa ramani insarcinata

 

A exagera cu partidele de sex in timpul ovulatiei si in preajma ei nu este recomandat pentru ca lichidul spermatic al barbatului isi pierde din consistenta daca acesta ejaculeaza frecvent. O zi da, o zi nu. Cam asa ar trebui sa aiba loc sexul neprotejat intr-ul cuplu care vrea sa aiba copil, in preajma ovulatiei.

 

Citeste si:  Flotarile, cel mai bun exercitiu de fitness. Iata de ce!

Sfaturi pentru a ramane insarcinata cat mai repede: totul cat mai sanatos!

Cuplurile care vor sa devina repejor parinti trebuie sa-si reanalizeze stilul de viata. Orice este nociv ar trebui eliminat, iar tot ce este sanatos ar trebui introdus! Asadar, exercitii fizice moderate, o alimentatie sanatoasa, bogata in fructe si legume, dar si incetarea consumului de alcool si renuntarea la fumat va ajuta cuplul sa devina parinti mai repede. Atentie! Si femeia, dar si barbatul trebuie sa-si schimba stilul de viata. Bineinteles, este mult mai important ca femeia sa aiba cel mai sanatos regim alimentar, sa faca miscare (moderat, in niciun caz excesiv) si sa evite tigarile si alcoolul.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: