18 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERSemne care dovedesc faptul ca esti mai inteligenta decat crezi

Semne care dovedesc faptul ca esti mai inteligenta decat crezi

De multe ori lumea are impresia ca persoanele inteligente nu sunt lenesi, au o memorie perfecta si nu vorbesc obscen. Totusi, studiile arata ca un IQ ridicat este de multe ori asociat cu obiceiuri neasteptate.

Noi te invitam sa te regasesti in lista urmatoare. Cine stie? Poate ca inauntrul tau se ascunde un geniu.

1. Esti lenesa
Un experiment arata ca persoanele cu un IQ ridicat se pierd in ganduri si sunt mai putin active, in timp ce persoanele obisnuite se plictisesc mai des si incearca sa isi ocupe timpul cu diferite activitati. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa asociezi lenea cu inteligenta.

2. Ocazional mai injuri
Se pare ca vorbele obscene nu indica neaparat o inteligenta scazuta. Tot mai multe studii dovedesc ca persoanele care injura des au un vocabular mai dezvoltat, semn al unui IQ ridicat. In ciuda acestei descoperiri, ai grija la limbaj, deoarece excesul de obscenitati nu vor face impresie buna.

3. Ai incredere in oameni
Se spune ca oamenii destepti nu au incredere in nimeni. Totusi, oamenii de stiinta au dovedit ca persoanele inteligente au mai multa incredere in cei de langa ei. Poate fi din cauza faptului ca vad lumea intr-o lumina mai pozitiva.

4. Ai o pisica
Unele studii arata ca persoanele care prefera pisicile sunt mai calme, mai sensibile si au un IQ mai ridicat. Iubitorii de caini sunt mai activi, mai deschisi catre ceilalti si sunt obisnuiti sa respecte regulile. Fiecare alegere are beneficiile ei, insa un lucru ramane neschimbat: Un animal de companie aduce dragoste in casa ta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: