2 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPSemnale de alarmă în relații, în funcție de zodie

Semnale de alarmă în relații, în funcție de zodie

Ai fost vreodată într-o relație aparent perfectă, când, din senin, ai fost lovit de un semnal de alarmă pe care nu l-ai observat înainte (sau despre care erai în negare)? Sunt șanse ca existau semne de avertizare, dar nu le-ai recunoscut la momentul respectiv. Aici intervine astrologia. Dacă știi din timp care sunt posibilele semnale de alarmă de care să te ferești, ești mai puțin probabil să le treci cu vederea sau să le ignori.

Deși unele semne primesc mai multă ură decât altele (tușiți, tușiți, Scorpion și Gemeni), nu e chiar atât de alb-negru. De fapt, fiecare semn are trăsături bune și rele de personalitate și fiecare are propriile semnale de alarmă. Iar conștientizarea acestor semnale de alarmă te poate ajuta să le depășești și să dezvolți o relație sănătoasă. Dacă partenerul tău refuză să se schimbe, semnalele de alarmă îți pot indica când să te retragi. În plus, nu întotdeauna celălalt este de vină – s-ar putea să fii tu cel care dă semnale de alarmă în relație, așa că ar trebui să cunoști și partea întunecată a semnului tău.

Compatibilitatea zodiacală depinde de mult mai mult decât doar semnul tău solar, așa că este important să înțelegi semnalele de alarmă ale semnului tău sau al partenerului tău de Venus, deoarece aceasta este planeta iubirii. Nu strică să verifici și cele trei componente principale ale personalității tale.

Am descompus semnalele de alarmă în funcție de semnele zodiacale de mai jos, inclusiv cum să le abordezi.

Semnale de alarmă în funcție de zodie

Berbec: Probleme în controlul emoțiilor

Berbecii se enervează repede și pot exploda cu ușurință în orice moment. Tind să fie mereu pe muchie de cuțit și gata să se certe pe orice, chiar și pe probleme mici, cum ar fi să decidă ce să mănânce la cină. Dacă le scapă temperamentul de sub control, s-ar putea să simți că ești într-o continuă ceartă sau că mergi pe coji de ouă pentru a nu-i enerva. În loc să țipi la ei, explică-le calm perspectiva ta – nu ajută pe nimeni să vă enervați amândoi. E mult mai greu să porți țipa când una dinte persoane este calmă

Taur: Încăpățânare

Taurii sunt reprezentați de taur deoarece sunt extrem de încăpățânați. Își vor înfășura coarnele, ceea ce este o problemă majoră atunci când te întâlnești cu un Taur, deoarece toate relațiile necesită un anumit nivel de compromis. Dacă descoperi că ești mereu de acord cu ceea ce vor ei, pentru a evita o ceartă inutilă (deoarece nu vor ceda), este timpul să faci o schimbare. Încearcă să-i faci să înțeleagă că o relație nu poate fi unilaterală și că vor trebui să fie un pic mai flexibili.

Gemeni: Bârfitoare

Gemenii sunt foarte vorbăreți, așa că tind să se prindă în bârfe. Deși unele bârfe sunt inofensive, cum ar fi discutarea ultimelor drame din Vanderpump Rules, acest lucru se poate transforma în vorbirea în spatele altora. Până la urmă, stereotipul clasic al Gemenilor este că sunt cu două fețe. Și dacă spun lucruri rele despre prietenii lor ție, este posibil să facă același lucru în spatele tău. Un mod de a aborda această problemă este să nu te angajezi când încep să bârfească. Dacă nu mai vorbești despre asta cu ei, vor înțelege în cele din urmă. Sau fii mai direct și spune-le pur și simplu că nu vrei să vorbești despre alte persoane.

Citeste si:  HOROSCOP - Miercuri, 13 martie 2019

Rac: Defensivitate

Racii sunt reprezentați de crab deoarece au un înveliș dur. Racii sunt de obicei considerați buni și grijulii – și chiar sunt, dar numai după ce ajungi să-i cunoști. Pot fi rezervați în jurul celor pe care nu-i cunosc sau cu care nu se simt confortabil. Sau dacă spui ceva ce nu le place, s-ar putea să se închidă imediat. Încearcă să-i faci să discute lucrurile cu tine într-o ceartă, în loc să intre imediat în modul defensiv și să refuze să vorbească despre asta.

Leu: Preocupat excesiv de sine

Leii sunt cunoscuți pentru că îi place să fie în centrul atenției, dar uneori pot să-și ia rolul prea în serios. S-ar putea să observi că își pun întotdeauna propriile nevoi și interese înaintea celorlalți sau că vor să vorbească doar despre problemele lor. S-ar putea să aibă nevoie de validare constantă și să pescuiască complimente. Realitatea este că, deși Leii pot părea în vanitate sau preocupați de sine, de obicei, este un paravan pentru nesiguranțele lor. Există o diferență între o persoană care este cu adevărat arogantă și cineva care încearcă doar să-și ascundă defectele percepute. Ajută-i să-și recunoască punctele forte, astfel încât să nu se simtă atât de nesiguri.

Fecioară: Standarde nerealiste

Fecioarele sunt perfecționiste, ceea ce este un trăsătură utilă în multe situații, cum ar fi la muncă sau la școală. Dar uneori, Fecioarele pot să exagereze și să-și stabilească standarde atât de înalte încât să fie practic imposibil de atins – pentru ele însele și pentru ceilalți. Nimic și nimeni nu poate fi suficient de bun pentru a îndeplini așteptările lor. S-ar putea să renunțe la cineva din cauza unor probleme mici și nesemnificative, deoarece își doresc un partener perfect. Învață să apreciezi ochiul lor pentru detalii în ceea ce privește lucruri precum gătitul sau organizarea, dar învață-le că vor trebui să te întâlnească la jumătatea drumului în alte aspecte ale vieții.

Balanță: Relații în serie

Balanțele vor să aibă mereu un partener, așa că sunt adesea implicați în relații în serie. Sar direct de la o relație la alta. Desigur, nimeni nu vrea să fie doar o consolare, dar problema mai mare este că Balanțele nu învață cum să fie singure dacă sunt mereu într-un cuplu. Dacă te întâlnești cu o Balanță, încearcă să iei lucrurile încet. Întreabă despre istoria lor amoroasă de la început pentru a înțelege dacă vor să se întâlnească cu adevărat cu tine sau dacă se vor mulțumi cu oricine, doar pentru că vor să intre într-o altă relație.

Citeste si:  Horoscop complet septembrie 2014. Care sunt cele mai norocoase zile la bani si in dragoste, pentru fiecare zodie

Scorpion: Secretos

Scorpionii sunt misterioși, ceea ce îi face magnetici pentru întâlniri și admiratori. Ca un semn de apă, sunt foarte emoționali, dar își țin sentimentele ascunse adânc. Așadar, deși te pot atrage și te pot cuceri, vei întâmpina mult mai multe dificultăți în a încerca să-i cunoști. Fă mici pași pentru a-i determina să se dezvăluie treptat. Dacă te duci direct la temerile și dorințele lor cele mai profunde, este posibil să se închidă imediat. Odată ce se deschid, Scorpionii sunt unul dintre cei mai loiali parteneri pe care i-ai putea avea.

Săgetător: Prea impulsiv

Săgetătorii sunt foarte distractivi, dar nu se gândesc întotdeauna înainte de a acționa. Ei sunt mereu în căutarea următoarei aventuri și sunt foarte buni la lucruri de ansamblu – cum ar fi alegerea țării în care să zburați în continuare – dar trec peste detalii esențiale, cum ar fi rezervarea efectivă a hotelului. S-ar putea să cheltuie o mulțime de bani pe ceva ce nu poate fi rambursat, de exemplu. Impulsivitatea lor poate cauza probleme dacă preferi să ai un plan. Bucură-te de spontaneitatea și pozitivitatea lor, dar preia controlul asupra planificării evenimentelor mai mari, cum ar fi o vacanță de o săptămână.

Capricorn: Numai muncă și fără joacă

Probabil ai auzit expresia: „Numai muncă și nicio joacă îl fac pe Jack un băiat plictisitor” – ei bine, această zicală s-a referit cu siguranță la un Capricorn. Poate fi aproape imposibil să-l faci pe un Capricorn să se relaxeze. Chiar și în vacanță, îi vei surprinde verificându-și e-mailul sau Slack-ul. Dar un lucru pe care un Capricorn îl place mai mult decât munca este un program, așa că ajută-l să planifice momente în care trebuie să renunțe la telefon sau la computer și să facă ceva pur și simplu pentru distracție. De exemplu, rezervă un timp în calendarul lor pentru o cină în doi sau pentru a vă uita la serialul vostru preferat.

Vărsător: Prea rațional

A fi rațional nu este neapărat un lucru rău, dar Vărsătorii pot ajunge în punctul în care sunt atât de intelectuali încât nu-și pot accesa emoțiile. S-ar putea să aibă probleme în a-și exprima sentimentele sau să nu știe cum să reacționeze atunci când le spui ce simți. De asemenea, s-ar putea să ți se pară dificil să-i citești sau să știi ce gândesc, deoarece pot părea distanți. Încearcă să-i faci să se deschidă încet. Ar trebui să înțelegi, de asemenea, că deși s-ar putea să nu pară foarte afectuoși, pot arăta cum se simt în alte moduri, cum ar fi să te învețe despre interesele lor.

Pești: Prea idealist

Peștii sunt visători, ceea ce îi poate face să fie prea prinsi în propriile gânduri uneori. S-ar putea să aibă o imagine atât de idealistă despre cum își doresc să fie relația lor, încât realitatea s-ar putea să nu fie la înălțimea așteptăril

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: