25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETESecretele dietelor folosite de starurile de la Hollywood

Secretele dietelor folosite de starurile de la Hollywood

Aici gasiti cele mai ascunse secrete ale starurilor de la Hollywood. Am compilat din interviuri recente si articole despre secretele dietelor. Iata rezultatul!

Alicia Silverstone este o vegetariana convinsa. Joan Lunden mananca fructe, iar Jennifer Aniston este si ea in acelasi sector.

Diane Sawyer tine diete pe baza de supa de varza. Heather Locklear prefera gustarile de la McDonalds si cartofi pai. Jennifer Lopez mananca de 8 ori pe zi in cantitati reduse.

Claudia Schiffer bea ceai verde. Demi More consuma foarte multe proteine. Spre deosebire, Nia Peeples care le evita.

Kelly Preston consuma fulgi de ovaz si paine evreiasca. Cu alte cuvinte asa cum marele scriitor William Goldman afirma despre Hollywood: Nimeni nu cunoaste nimic.

De fapt, singura declaratie pe care am regasit o in toate cautarile a fost cea a Sarahei Michelle Gellar, care a afirmat fundamentul:Este dificil pentru oameni de rand sa fie la fel de slabi precum suntem noi. Avem antrenori personali si deasemenea bucatari proprii. Face parte din meseria noastra sa aratam astfel.

Ne place sa credem ca marile staruri de la Hollywood au secretele lor magice si daca am putea afla care sunt acestea am putea arata la fel. Frumoasa teorie, dar are mici gauri in ea.

Numarul 1
Ei nu sunt diferiti. Starurile apar in diferite forme si marimi din punct de vedere metabolic si genetic la fel ca si noi, ei au diferite variatii de dependenta, disciplina si motivatie la fel ca si noi si totodata la fel ca si noi raspund diferit la diferite situatii.

Numarul 2
Nu stiu mai mult decat noi stim. Majoritatea dintre ei cand merg la prietenii sau la coafor afla majoritatea dietelor sau folosesc o dieta aparuta intr-un articol. Unele staruri isi angajeaza persoane care sa le spuna ce sa consume. Aceste persoane angajate sunt la fel ca oricare alti experti in diete si nutritionisti de oriunde din lume. Bineinteles anumiti antrenori sau nutritionisti devin faimosi pentru o perioada la fel ca si hair-stilisti dar deasemenea pot intra foarte repede in dizgratie.

Numarul 3
Se lupta cu aceleasi probleme privind bautura si mancare cu care noi ne confruntam si corpurile lor raspund in acelasi fel ca si a noastre. Singura diferenta este ca starurile au acces la mici trucuri: hair-stylist, make-up artisti – oameni care muncesc la imaginea lor si ii aranjeaza in asa fel incat nu poti crede decat daca vezi cu proprii ochii.

Cateodata starurile isi lasa amprenta asupra unei carti cu diete sau asupra unui exercitiu inregistrat.De cele mai multe ori daca acele metode nu sunt gasite ca fiind eficiente sunt preluate de catre altcineva. Starurile pot avea o oarecare influenta ca si atunci cand lanseaza o noua linie de parfumuri, dar nu poti crede ca Elizabeth Taylor este data cu 65 de tipuri de parfum nu-i asa?

Antrenorul new-yorkez Radu a realizat primul antrenament video a lui Cindy Crawford. Cunoscuta cartea Somersizing este de fapt versiunea modificata a cartii Schwarzbein scrisa de doctoral Diana Schwarzbein care a avut anumiti consilieri la proiect.

Cunosc multe personalitati de la Hollywood si majoritatea sunt oameni cumsecade dar nu sunt cei mai in masura pentru a da sfaturi nutritionale. Este un secret intradevar la dietele celor de la Hollywood si este acelasi secret pe care l-am dezvaluit oamenilor in Shape up Challenge de ani de zile.

Citeste si:  Ce trebuie să mănânci dacă ai anemie

Este singurul secret care trebuie stiut si daca intradevar l-ai inteles si il accepti vei fi pe drumul spre success nu numai in lupta cu kilogramele in plus ci si in viata. Acesta este: fiecare este diferit.

Te-ar putea interesa si: Secretele frumusetii starurilor de la Hollywood

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: