21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEScrisul tau de mana iti spune de ce anume suferi, fara sa...

Scrisul tau de mana iti spune de ce anume suferi, fara sa stii. Fa-ti acum testul

Inrolare trafic.ro

 

Potrivit ultimelor studii, se pare ca felul in care o persoana scrie de mana poate sa indice unele caracteristici ale sanatatii acelei persoane.

Acest lucru se intampla datorita faptului ca scrisul de mana este dictat de creier, fiind o reprezentare fizica directa a „mintii” noastre. Si cum creierul „cunoaste” tot ceea ce se intampla in organismul nostru, scrisul de mana pare sa fieun indicator destul de corect al starii de sanatate.

Astfel, cercetatorii ofera o idee despre felul in care scrisul de mana poate sa ne spuna cate ceva despre sanatate, in functie de felul in care realizam litera L.

Astfel, ceea te trebuie sa faceti este sa scrieti pe o foaie de hartie textul de mai jos, pentru a vedea ce fel va iese natural litera L. Exista trei cazuri explicate, dupa cum urmeaza.
Litera L este intrerupta

4
Cercetatorii sustin ca daca litera L este intrerupta exista riscul sa suferi de o boala a inimii. Se pare ca intreruperea liniei literei L arata ca circulatia sangelui este intrerupta si ritmul inimii este neregulat asa ca ar fi indicat un control cardiologic.

Litera L este foarte subtire

3

Daca spatiul dintre cele doua linii ale literei L este foarte mic, este posibil ca stresul sa va afecteze cat se poate de mult. Liniile apropiate ale literei L denota ca sunteti foarte presati, din diferite motive. Medicii atentioneaza ca este posibil sa suferiti afectiuni grave din cauza stresului, precum afectiunile vasculare. Mai mult decat atat, stresul a fost identificat ca fiind in stransa legatura cu diferite tipuri de cancere.
Litera L este rotunda

2

Persoanele care scriu de mana litera L dolofana, sunt persoane care au un grad ridicat deoptimism. Medicii sustin ca aceste persoane sunt mult mai ferite de majhoritatea afectiunilor cauzate de stres si totodata ca aceste persoane reusesc sa treaca mult mai repede peste problemele minore de sanatate. In mod surprinzator, aceste persoane par sa se imbolnaveasca mai rar decat cele mentionate mai sus.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: