22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEScapa de ochelarii de vedere consumand zilnic aceste alimente

Scapa de ochelarii de vedere consumand zilnic aceste alimente

Statul la calculator, televizor pe tableta sau la telefon poate afecta vederea. Folosirea neintrerupta a aparatelor de acest gen duce la suprasolicitatea ochilor si provoaca la probleme de vedere.

Insa, pe langa asta, mai adaugam si inaintarea in varsta si diversi factori de mediu. Iata cum poti corecta problemele de vedere cu ajutorul remediilor naturiste, fara sa apelati la chirurgie.

Exista numeroase alimente care pot preveni degenerescenta maculara (pierderea vederii) si care mentine buna sanatate a ochilor. Existe numeroase alimente care pot imbunatati semnificativ vederea.

Un studiu efectuat la Institutul de Medicina Harvard arata ca un consum ridicat de grasimi creste riscul de slabire a vederii.

Specialistii sustin ca, prin introducerea in alimentatia zilnica a unei cantitati ridicate de acid linoleic, riscul de degenerescena maculara va fi redus considerabil.

Alimentele care aduc beneficii considerabile pentru sanatatea vederii

Usturoiul este excelent pentru functia trombocita si, pe langa asta, reduce colesterolul si coboara tensiunea arteriala.

Acest aliment minune este cunoscut pentru faptul ca face adevarate minuni pentru sistemul cardiovascular, ca are proprietati antioxidante puternice, nivelul trigliceridelor si al colesterolului rau.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: