23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEScapa de cancer cu aceasta bautura facuta din doua ingrediente

Scapa de cancer cu aceasta bautura facuta din doua ingrediente

Chimioterapia si terapia prin radiatie: acestea sunt unele dintre cele mai comune tratamente medicale ale cancerului. Totusi, sunt costisitoare si tind sa vina la pachet cu tot felul de efecte secundare. Cum ar fi daca ai putea combate cancerul si sa platesti doar o fractiune din pretul acestor tratamente?

Exista specialisti care sustin ca toate acestea sunt posibile cu ajutorul unei bauturi facute din cateva ingrediente, ambele pe care le poti lua de la supermarket. Care sunt acestea? Lamaia si bicarbonatul de sodiu!

Fiecare din aceste ingrediente este capabil sa bata cancerul in mai multe feluri. Amestecandu-le, proprietatile anticanceroase se combina, rezultand intr-o bautura foarte eficienta impotriva variatelor tipuri de cancer. Amestecul de zeama de lamaie si bicarbonat de sodiu este de 10.000 de ori mai potent in prevenirea raspandirii celulelor canceroase decat orice tratament conventional mentionat mai sus.

Cum te ajuta zeama de lamaie sa scapi de cancer:

– Contine antioxidanti care neutralizeaza excesul de radicali liberi

– Tine inflamatia sub control

– Ajuta sistemul imunitar sa lupte cu infectiile

– Regleaza nivelul pH-ului

Cum te ajuta bicarbonatul de sodiu sa previi canccerul

– Ajuta la eliminarea toxinelor

– Iti face pH-ul alcalin

Cum obtii aceasta bautura? Tot ce trebuie sa faci este sa dizolvi o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o cana de zeama de lamaie proaspat stoarsa si sa o bei dimineata pe stomacul gol.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: