Search for content, post, videos

Tratament miraculos pentru acnee

Acneea este o afectiune care da batai de cap multor persoane iar tratamentul pentru o astfel de problema este, de fapt, foarte simplu.

Acneea este o afectiune a epidermei aparuta ca urmare a unei hipersecretii a glandelor sebacee si caracterizata prin puncte negre, puncte albe sau cosuri care apar la suprafața pielii. In unele cazuri apar si leziuni mai profunde, denumite chisturi.

Acneea poate aparea si la alte varste decat ceea a pubertatii, si sub diferite forme:

Acneea vulgara (acneea polimorfa juvenila)
Acneea rozacee
Acneea medicamentoasa si profesionala
Acneea conglobata
Acneea pustulosa
Acneea necrotica
Acneea cheloidiana

Cercetatorii britanici au descoperit o solutie incredibila de a scapa de aceasta afectiune care se bazeaza in primul rand pe ceea ce ne ofera natura.

Această metoda da rezultate mai bune si ca peroxidul de benzoil, cunoscut pentru uscarea leziunirol.

8 trucuri pentru unghii sanatoase

Este vorba de tinctura de cimbru care se obtine astfel: Umple o sticla de jumatate de litru cu flori de cimbru de camp, toarna rachiu de secara sau de fructe de 38%-40% alcool pana se umple sticla si, dupa 14 zile de stat in soare, iti vei sterge zilnic tenul cu ea.

Dimineata si seara repeti operatiunea folosind un disc demachiant, iar rezultatele te vor uimi.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Anca Honca</cite>

    Pentru mine cel mai miraculos tratament cu care am reusit sa ma vindec de definitiv de acnee a fost unul natural pe baza de produse din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation. Deci am folosit in fiecare zi o spuma naturala de spalat pe fata, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee si rezultate au inceput sa apara. Tenul a devenit foarte curat si fara acnee. Recomand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *