24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea zilei de miercuri! Rosteste cu incredere aceste cuvinte si vei gasi...

Rugaciunea zilei de miercuri! Rosteste cu incredere aceste cuvinte si vei gasi speranta pentru a depasi orice obstacol

N-ai nevoie de un motiv special ca sa te apropii de Dumnezeu. Petrece fiecare zi in credinta, iar problemele te vor ocoli.

Asadar, rosteste cu incredere rugaciunea zilei de miercuri si vei gasi speranta de a depasi orice obstacul.

Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!

Citeste si: Rosteste aceasta rugaciune pentru vindecarea de patima alcoolului! Spune zilnic aceste cuvinte si vei regasi linistea

Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta si cred ca Tu, Care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci, si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale.

Nu Te departa de la mine, Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: