19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea sotilor! Rosteste-o cu smerenie si te vei bucura de intelegere si...

Rugaciunea sotilor! Rosteste-o cu smerenie si te vei bucura de intelegere si dragoste

Dragostea, comunicarea si respectul sunt ingredientele unei casnicii de succes, insa unele voci sustin ca e nevoie si de credinta pentru a trai fericiti pana la adanci batraneti, motiv pentru care atunci cand simti ca relatia ta e pusa la incercare iti propunem sa rostesti aceasta rugaciune.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai invatat ca intotdeauna sa ne rugam unul pentru altul, caci asa vom implini legea Ta si ne vom arata vrednici de mila Ta, cauta cu indurare si pazeste de vrajmasii vazuti si nevazuti pe sotul meu (sotia mea), pe care mi l-ai daruit (mi-ai daruit-o) a petrece impreuna pana la moarte.

Citeste si: Rugaciunea pe care ar trebui sa o spuna femeile singure! Rosteste-o cu incredere si vei avea noroc

Daruieste-i sanatate si deplina intelepciune, ca sa-si poata indeplini datoriile dupa voia si poruncile Tale. Fereste-l (o) de ispitele pe care n-ar fi in stare sa le poarte.

Intareste-l (o) in dreapta credinta si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele bune si sa ne intocmim viata dupa sfintele Tale asezari si porunci. Ca a Ta este stapanirea si puterea in veci. Amin.”

Ca sa te bucuri de efecte este musai ca aceasta rugaciune sa fie rostita si de sotul tau si, de asemenea, este indicat sa fie spusa cu smerenie si tinand o lumanare in maini, pentru ca se spune ca doar asa ajunge mai repede la Dumnezeu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: