19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pentru probleme ce ti se par imposibil de rezolvat! Rosteste aceste...

Rugaciunea pentru probleme ce ti se par imposibil de rezolvat! Rosteste aceste cuvinte si vei depasi momentele dificile

Atunci cand te confrunti cu probleme ai senzatia ca nu vei reusi niciodata sa le rezolvi, motiv pentru care deseori poti sa cazi in stari depresive. Ai credinta si rosteste aceasta rugaciune pentru indurarea divina, despre care se spune ca rezolva problemele.

“Vesnice Parinte, Iti ofer Trupul si Singele, Sufletul si Divinitatea Preaiubitului Tau Fiu, Domnul nostru Isus Cristos. Ca ispasire pentru pacatele noastre si ale lumii intregi.

Prin Patima Sa dureroasa, ai mila de noi si de lumea intreaga. Doamne, sa fie, nu cum vreau eu, ci conform vointei Tale. O, Singe si Apa, care ati tisnit din Inima lui Isus ca izvor de indurare pentru noi, am incredere in voi. Cand, cu credinta si cu inima caita, voi recita aceasta rugaciune pentru mine sau un anumit pacatos, Tu imi vei darui harul convertirii.

O Doamne, umple-ma cu darul Spiritului Sfant! Pentru a putea duce Preasfintul Tau Cuvant pacatosilor. Pe care trebuie sa-i ajut sa se mantuie in Numele Tau. Prin rugaciunile mele, ajuta-ma sa-i acopar cu pretiosul Tau Sange. Ca sa poata fi atrasi la Inima Ta Sfanta. Daruieste-mi darul Spiritului Sfant, pentru ca aceste sarmane suflete sa se poata bucura in Noul Tau Paradis.

Iisuse, da-ne indurare!

Preamilostive Iisus, este in firea Ta sa ai mila si iertare fata de noi. Nu privi la pacatele noastre, ci la increderea pe care o avem in bunatatea Ta nesfirsita. Primeste-ne pe toti in lacasul Inimii Tale preamilostive si nu alunga niciodata pe nimeni de acolo. Te rugam aceasta, pentru iubirea care Te uneste cu Tatal si cu Spiritul Sfant.

Citeste si:  Rugaciunea facatoare de minuni a Sfantului Nicolae, ce te scapa de necazuri! Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc anul viitor

Amin!”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: