25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pentru dobandirea rabdarii! Rosteste-o zilnic si iti vei recapata starea de...

Rugaciunea pentru dobandirea rabdarii! Rosteste-o zilnic si iti vei recapata starea de spirit

Cu ajutorul credintei vei depasi mai greu problemele pe care le ai in viata, mai ales ca exista la indemana o multidudine de rugaciuni specifice pentru fiecare problema. Asadar, daca simti ca nu mai ai rabdare si nu-ti poti controla furia, rosteste rugaciunea pentru dobandirea rabdarii.

Sa obtii ceea ce-ti doresti nu e imposibil daca ai credinta, fapt pentru care specialistii in spiritualitate iti propun sa rostesti rugaciunea pentru dobandirea rabdarii.

”Doamne, Dumnezeul nostru, Care ai rabdat prigonirile, batjocurile si chiar moartea pe cruce pentru mantuirea noastra, Cel ce ai spus ca “prin rabdarea voastra veti dobandi sufletele voastre”, arata-mi mie, pacatosului, milele Tale cele bogate si daruieste-mi duhul rabdarii, ca sufletul meu cel incercat sa dobandeasca alinare. Vezi deznadejdea care ma ispiteste, vezi incercarea prin care trec si ajuta-ma sa ies din ea curatit de pacate si pregatit sa-Ti slujesc in toate zilele vietii mele, si sa slavesc Numele Tau cel sfant, cantand impreuna cu toti ingerii si sfintii: Aliluia! Domnul este luminarea mea si Mantuitorul meu, de cine ma voi teme? Domnul este sprijinitorul vietii mele, de cine ma voi infricosa? Iubi-Te-voi, Doamne, vartutea mea! Domnul este intarirea mea si scaparea mea si izbavitorul meu. Domnul este ajutorul meu si voi nadajdui intru El: Aparatorul meu si puterea mantuirii mele si sprijinitorul meu. Amin.!, este rugaciunea care te va ajuta sa devii din nou calma.

Citeste si:  Rosteste rugaciunea dedicata celor bolnavi si iti va fi alinata suferinta

De asemenea, alti specialisti recomanda aceasta rugaciune, prin care vei dobandi bucuria. ”O, Dumnezeul meu, cand se va inarma inima mea cu arma rabdarii? Cand voi trece prin ispita fara a-mi tulbura inima, ca sa dau bucurie Dumnezeului meu? O, iubitele mele suferinti ce ma faceti asemenea Domnului meu Iisus, cel ce a patimit pentru mine! O, Iisuse, singura viata a sufletului meu!

Ajunge-voi oare a odihni intre mii de suferinte pentru marirea ta? Voi fi fericit, daca in mijlocul focului necazurilor ma voi aprinde de dorinta de a suferi chinuri mai mari!”, scrie doxologia.ro.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: