29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in primele zile ale anului!...

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in primele zile ale anului! Iti va aduce noroc si spor in toate

Oamenii isi pun sperantele in noi inceputuri, motiv pentru care daca ai asteptat cu nerabdare Anul Nou si speri sa-ti indeplinesti dorintele pe care nu le-ai putut realiza in 2018 indreapta-ti atentia spre credinta.

Rosteste aceasta rugaciune in primele zile ale anului. Astfel, ii vei multumi lui Dumnezeu ca te-a ajutat sa depasesti obstacolele din anul ce tocmai s-a incheiat si il vei ruga sa treci cu bine pentru perioadele dificile din anul ce urmeaza.

“Binecuvinteaza, Doamne, viata noastra si ne izbaveste in Anul cel Nou care vine si in toti anii vietii noastre de necazuri, de primejdii, de razboaie si de toata rautatea si nedreptatea, daruindu-ne tuturor zile bune si indelungate, cu buna sporire si folos in munca noastra, cu fericire si liniste, ca sa-Ti multumim pururea pentru toate si Tie marire sa inaltam, impreuna si Parintelui Tau Celui fara de inceput si Preasfantului si Bunului si de viata facatorului Tau Duh acum si pururea si in vecii vecilor.
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii.

Amin

De asemenea, ca sa fii sigura ca aceasta rugaciune scurta va da roade si-ti va aduce noroc si spor in toate, rosteste-o tinand in mana o lumanare aprinsa. Se spune ca asa, ruga ta ajunge mai usor la Dumnezeu, iar dorintele iti vor fi indeplinite.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: