25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care trebuie sa o rostesti ca sa gasesti iubirea

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti ca sa gasesti iubirea

Daca esti nemultumita de faptul ca nu te simti iubita si nu reusesti sa atingi fericirea pe care ti-o doresti, incearca sa-ti gasesti linistea si iubirea prin credinta. Rosteste aceasta rugaciune si te vei bucura sa-ti indeplinesti dorintele dupa care tanjesti dupa atata timp.

Doamne, ajuta-ma sa nu uit sa vorbesc cu Tine inainte de a ma culca, sa nu uit ca acela poate fi ultimul somn; iar daca am ranit un om, da-mi Tu puterea de a face primul pas, spre a ma impaca. Ia-ma Tu de mana dimineata, iar cand neguri ma-mpresoara, alunga Tu ceata. Ajuta-ma sa nu ma simt singur niciodata si, fie ca am gresit sau am fost lovit, ajuta-ma sa pot veni la Tine, Tu sa ma iei in brate, sa simt mereu ca sunt iubit.

Cand cei de aproape ma ranesc, cand prietenii, colegii poate, ma barfesc sau fac ce Tie nu Iti e pe plac, ajuta-ma sa nu raspund la fel. Da-mi Tu puterea sa-ntorc bine pentru rau, da-mi tu iubirea necesara, da-mi gandul Tau.

Ajuta-ma sa nu mai stiu de frica, sa am mereu curajul de a merge mai departe.

…In viata mea sunt multe rele: Te rog sa-nlaturi Tu tot ce de Tine ma desparte!

Ajuta-ma nu doar sa vreau sa fiu cu Tine in lumea Ta de vis; ajuta-ma s-aduc aici si-acum un colt de cer, sa-ncerc s-aduc aici si-acum parfum de Paradis!

Citeste si:  Ce trebuie sa stii despre tipurile de plans. Habar n-aveai ca acesta este motivul pentru care lacrimezi cand tai ceapa

Tata, ajuta-ma sa pot iubi cum Tu iubesti, sa-mi fie inima iubire fara margini! …Si totul din iubire fa sa fac, iubire pentru Tine …si pentru cel de langa mine. Nu frica, dorinta de rasplata sau de a fi pe plac!… Nici gandul egoist de a-mi cumpara in acest fel un loc in cer!… Doar totul din iubire fa sa fac!

…In final, cea mai frumoasa declaratie de dragoste…facuta de Dumnezeu muritorilor “Pot sa se mute muntii, pot sa se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine si legamantul Meu de pace nu se va clatina, zice Domnul, care are mila de tine.”(Isaia 54.10)

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: