22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea de ajutor! Rosteste aceste cuvinte in cele mai grele momente din...

Rugaciunea de ajutor! Rosteste aceste cuvinte in cele mai grele momente din viata si vei scapa de necaz

Necazurile vin repede si de multe ori, spune o vorba populara, nu vin singure, motiv pentru care pentru a depasi momentele de cumpana din viata este bine sa te refugiezi in credinta. Conform preotilor, fara credinta in puterea divina si cu mult optimism, vindecarea nu ar fi posibila. De aceea, este recomandata aceasta rugaciune de ajutor.

Conform preotilor, aceasta rugaciune de ajutor este recomandata a fi citita inainte de a intra in operatie sau inainte de un moment greu din viata, intrucat veti dobandi puterea de a depasi momentele dificile.

“Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc inaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe. Frica mare m-a cuprins inaintea acestei incercari, in loc sa ma cuprinda increderea in pronia Ta si in grija pe care o porti oamenilor.

Daca nu m-ar fi acoperit harul Tau, furtuna deznadejdii m-ar fi doborat la pamant. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care il au alesii Tai inaintea incercarilor vietii, dar tot ce pot sa fac este sa cad cu frangere de inima inaintea Ta si sa Te rog sa nu ma lasi fara ajutor.

Tu, Doamne, Cela Ce esti doctor ceresc, tamaduieste-ma prin mana doctorului pamantesc, ca sa Te laud in toate zilele vietii mele.
Amin”.

Rostita din tot sufletul si cu multa credinta, aceasta este de mare ajutor celui care trece printr-un moment greu in viata, intrucat rugaciunea este temelia vietii, dupa cum spunea Ioan Gura de Aur: “Rugaciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodata nu se goleste, bogatie nesecata, liman fara valuri, temelia pacii, radacina, izvorul, mama tuturor bunatatilor, mai puternica decat o imparatie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: