22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Sfantul Ierarh Nectarie! Rosteste aceste cuvinte si vei avea noroc

Rugaciunea catre Sfantul Ierarh Nectarie! Rosteste aceste cuvinte si vei avea noroc

Cand simti ca nu mai stii ce sa faci si nu stii cum sa iei deciziile potrivite indreapta-ti sufletul catre credinta si rosteste rugaciunea sfantului Nectarie, care te va ajuta sa-ti gasesti liniste si sa trecipeste problemele care te macina.

O, preasfinte si intru tot laudate, mare facatorule de minuni Nectarie, pri­meste aceasta putina rugaciune de la noi, nevred­nicii robii tai, caci catre tine, ca la un adevarat izvor de tamaduiri si grabnic fo­lo­sitor si ajutator prea­minunat scapand si catre sfant chipul icoanei tale privind, cu la­crimi fier­binti ne rugam tie: vezi, sfinte, durerile noastre, vezi saracia si ticalosia noastra. Vezi ranile sufletelor si ale trupurilor noastre. Ne rugam tie, Sfinte Ierarhe Nectarie, grabeste de ne ajuta cu neincetatele si sfintele tale rugaciuni si ne sprijineste pe noi, robii tai.

Ia aminte la sus­pinele noastre si nu ne trece cu ve­derea pe noi, ticalosii si scarbitii, ca stim, sfinte al lui Dumnezeu, ca si dupa mutarea ta din viata aceasta trecatoare cine a nazuit la ajutorul tau si cu credinta ti s-a rugat nu a ramas nea­jutat. Ca cine te-a chemat intru ajutor si nu l-ai auzit? Sau cine, in dureri fiind si alergand spre ajutorul tau, nu i-ai usurat suferinta?

Minunile si ajutorul tau ne-au facut si pe noi, ticalosii si scarbitii, sa te chemam sa ne vii in ajutor. Stim, o, alesule ierarh, de multi­mea ta­ma­duirilor pe care le-ai facut, nou doc­tor fara-de-arginti aratandu-te. Nu cu­noas­tem nici sufe­rinta si nici durere pe care sa nu le poti alina.

Citeste si:  Rugaciunea pe care trebuie sa o spui la Schimbarea la fata a Mantuitorului! Cand se celebreaa aceasta sarbatoare

Nu cunoastem nici o boala careia tu sa nu ii poti aduce tamaduire, dar mai mult decat atat, nu numai ca ai tamaduit boli despre care doctorii ziceau ca nu pot fi tamaduite, ci si pe multi bol­navi i-ai ajutat sa se intareasca in credinta si in rabdare, si sa ia plata de la Dumnezeu pentru osteneala lor.

Ingenunchind, ne rugam tie, Sfinte Ie­rarhe Nectarie, ca sa te rogi pentru noi lui Hristos, Cel Ce n-a trecut cu vederea ruga­ciunile tale cele jertfelnice, ci te-a intarit si te-a primit in cerestile locasuri.

Catre Acela roaga-te, ca sa fim si noi ajutati si miluiti cu rugaciunile tale, si din pagube si necazuri izbaviti, ca sa binecu­vantam pe Dum­nezeu Cel in Treime laudat, totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: