30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Sfantul Filip iti vine in ajutor in cele mai grele...

Rugaciunea catre Sfantul Filip iti vine in ajutor in cele mai grele momente din viata

Sfantul Apostol Filip este ocrotitorul credinciosilor de pretutindeni, motiv pentru care daca ai nevoie de ajutor divin rosteste rugaciunea aceasta si vei avea noroc in viata.

Nor purtator de ploaie duhovniceasca, cu adevarat te-ai aratat celor de pe pamant. Adapand inimile celor de pe pamant, ca pe o tarina in taina. Ca inconjurand cu cuvantul, ai adapat marginile. Si ca niste ploi versi miruri din sicriu. Pentru aceasta, sufland in inimile cele credincioase, mireasma Duhului ai adunat intr-insele, Sfinte Apostole Filip. Roaga-te lui Hristos Dumnezeu, iertare de greseli sa daruiasca celor ce praznuiesc cu dragoste sfanta pomenirea ta. Ca o lumina ai fost trimis in chip de sageata, Apostole, cu luminoase raze luminand pe cei ce cu credinta striga: Binecuvantat esti Doamne, Dumnezeul parintilor nostri.

Acum invrednicindu-te de Slava Cea Negraita si de Lumina Cea Neinserata, unde este veselia cea nespusa, unde este bucuria cea neincetata, in biserica celor intai-nascuti, unde sunt locasurile dreptilor, roaga-te pentru toti crestinii, Sinte Apostole Filip, Preaintelepte.

Sfinte Filip, roaga-te pentru noi!
Izgonitor de demoni aratandu-te si luminator celor din intuneric vazandu-te, ai aratat pe Soarele care a stralucit din Fecioara. Si capistile idolesti sfaramand, ai ridicat Biserici, fericite, spre Slava Dumnezeului nostru. Pentru aceasta pe tine te cinstim si Dumnezeiasca pomenirea ta stralucit o praznuim si cu un glas strigam catre tine, Sfinte Apostole Filip: roaga-te lui Hristos Dumnezeu, iertare de greseli sa daruiasca celor ce praznuiesc cu dragoste sfanta pomenirea ta.

Citeste si:  Iata ce trebuie sa faci pentru a fi fericita

Cu toata dragostea te-ai Alaturat de Cuvantul lui Dumnezeu, Cel Ce S-a Intrupat, Apostole, ucenic Lui facandu-te si Dumnezeiasca sluga si de Taine graitor. Pentru aceasta de Dansul fiind trimis la pagani, ai propovaduit venirea Lui, strigand: pe Domnul laudati-L lucrurile si-L preainaltati intru toti vecii.

Cu toti cinstitii Apostoli si cu proorocii si cu purtatorii de chinuri, Sfinte Filip, cu cuviosii, cu ierarhii si cu dreptii, cu Nascatoarea de Dumnezeu roaga-te, sa daruiasca dezlegare de greseli si curatire de multe pacate, celor ce cu credinta savarsesc de lumina purtatoare si Dumnezeiasca pomenirea ta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: