23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Sfanta Ana! Rosteste-o zilnic si-ti va ocroti familia

Rugaciunea catre Sfanta Ana! Rosteste-o zilnic si-ti va ocroti familia

Se spune ca sfintii parinti Ioachim si Ana protejeaza familia, motiv pentru care iti recomandam aceasta rugaciune, pe care o poti rosti cand ai o apasare sufleteasca.

Rugaciunea catre Sfanta Ana este recomandata a fi rostita atunci cand te confrunti cu situatii deosebite precum incapacitatea de a avea copii ori infidelitatea partenerului de viata.
“Intr-un moment de durere, Sfanta Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin acum la tine cu speranta ca ma vei ajuta si cu inima plina de veneratie. Tu esti o faptura preaiubita de credinciosi, si mai ales de femei, pentru ca, datorita sfinteniei vietii tale, ai fost aleasa de Dumnezeu sa fii vrednica, sa fii mama Sfintei Fecioare Maria, care este binecuvantata intre toate femeile si Nascatoare de Dumnezeu.

Plini de incredere si de veneratie pentru minunatele haruri pe care le-ai primit, te rog, o milostiva Sfanta Ana, sa binevoiesti a ma primi in grupul celor pe care-i ocrotesti in mod deosebit.

Ia-ma sub puternica ta paza si dobandeste-mi de la Dumnezeu harul sa pot avea o casnicie fericita, pana la adanci batranete, sa am copii si sa ma aperi de necazul nerodirii.

Ajuta-ma sa ma bucur de acele virtuti cu care tu ai fost inzestrata din plin. Ajuta-ma sa-mi recunosc greselile, sa le plang cu amar, sa am o iubire inflacarata fata de Iisus si de Maria si sa pot fi de folos semenilor necajiti din preajma mea.

Citeste si:  Rugaciunea pe care trebuie sa o spui ca sa atragi norocul de partea ta!

Vreau sa pot darui si eu saracilor asa cum ai facut tu si blandul Ioachim, sotul tau. Fereste-ma in viata Prea Sfanta Ana de orice primejdie trupeasca si sufleteasca si sa fii langa mine in clipele de boala, de necaz si de primejdie, pana la sfarsitul vietii mele.

Cu ajutorul tau vreau sa ajung la cer, unde s-o pot lauda impreuna cu tine, pe Fecioara Maria, fiica ta.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: