26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti toate dorintele! Rosteste-o in fiecare zi...

Rugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti toate dorintele! Rosteste-o in fiecare zi de joi, iar visurile tale vor deveni realitate

”Perla pretioasa a Umbriei” sau ”sfanta imposibilitatilor” este rugaciunea prin care credinciosii pot ajunge sa-si indeplineasca chiar si cele mai aprige dorinte.

In ciuda faptului ca face parte din panteonul sfintilor catolici, Sfanta Rita din Cascia a devenit un exemplu pentru toti crestinii. Si asta pentru ca a fost harazita sa poarte ranile lui Iisus. Insa minunile savarsite de ea, chiar si dincolo de moarte, au facut inconjurul lumii, asa incat, nu degeaba, si-a capatat titulatura de sfanta care rezolva pana si ceea ce pare imposibil de realizat. Secretul este, insa, sa fie rostita timp de noua zile consecutiv.

Citeste si: Rugaciunea zilei de miercuri! Rosteste cu incredere aceste cuvinte si vei gasi speranta pentru a depasi orice obstacol

O, sfanta aparatoare a celor aflati la mare nevoie, tu, care stralucesti precum steaua sperantei in bezna intunericului, binecuvantata Sfanta Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de rabdare si tarie, model al tuturor etapelor vietii! Alatur vointa mea celei a lui Dumnezeu, gratie Mantuitorului Iisus Hristos, care a indurat purtarea coroanei de spini si caruia tu i-ai fost alaturi zi de zi. Mijloceste tu, cu harurile si virtutile tale, ruga mea catre Sfanta Fecioara Maria, ca sa imi asculte durerea intru slava lui Dumnezeu si sfintirea mea. Indruma-ma si arata-mi calea cea buna, o, sfanta protectoare si sustinatoare a celor aflati la necaz, sa pot obtine iertarea pacatelor, perseverenta, puterea de a pasi cu curaj, bunatate si rabdare pe calea vietii. [Acum se spune dorinta.] Sfanta Rita, avocata imposibilului, roaga-te pentru noi! Sfanta Rita, avocata celor neajutorati, roaga-te pentru noi! Ajuta-ma, Sfanta Rita! Roaga-te pentru mine, ca prin tine sa-mi creasca iubirea pentru Hristos si pentru crucea Sa.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: