5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciune pentru calatorie! Rosteste-o inainte sa pleci in vacanta ca sa nu...

Rugaciune pentru calatorie! Rosteste-o inainte sa pleci in vacanta ca sa nu ai necazuri

Sa pleci la drum lung poate sa ti se para complicat, mai ales cand vezi ca se intampla atatea lucruri, motiv pentru care iti propunem sa-ti indrepti atentia spre credinta si sa rostesti aceasta rugaciune pentru calatorie.

Stapane Doamne Dumnezeul nostru Cel ce esti Calea, Adevarul si Viata, care ai slobozit cu preaslavire pe Iosif de prigonirea fratilor sai, povatuindu-l pe el in Egipt si cu Blagoslovenia bunatatii Tale ajutandu-l l-ai facut sa sporeasca uimitor in toate.

Doamne, cela ce ai calatorit impreuna cu Luca si Cleopa la Emaus si prin frangerea painii preaslavit descoperindu-Te lor, i-ai facut sa se intoarca veseli in Ierusalim, calatoreste si acum cu Darul si cu Dumnezeiasca Ta blagoslovenie cu noi, robii tai, care cu umilinta ne rugam Tie. Si precum ai trimis lui Isaac si lui Tobie, inger pasnic impreuna calator iar calatoria si intoarcerea acelora cu pace si cu buna sporire ai facut-o, rugamu-ne Tie, trimite-ne si noua ingeri pasnici, credinciosi, indreptatiri, pazitori, ca sa ne povatuiasca pe noi dupa voia ta. Izbaveste-ne pe noi de talhari si de toata bantuiala vrajmasilor ucigatori de oameni, pazeste-ne viata noastra nevatamata si sufletele curate de toata intinaciunea ni le fereste. Miscarile noastre sporestele in bine, apucaturile indrepteaza-ni-le si ne izbaveste pe noi de cei ce ne vor noua raul, vazutii si nevazutii vrajmasi. Izbaveste-ne de dosadirea oamenilor rai si viclenisi de tot viforul si nefericirea.

Citeste si:  În weekend începe BURGERFEST

Daruieste-ne noua pace, sanatate si Dumnezeiescul Tau ajutor cel atotputernic, ca sprijiniti fiind, sa nu ne abatem din calea poruncilor Tale. Asa ne rugam Tie, Imparate Atotputernice si nepomenitorule de rau, Doamne auzi-ne pe noi smeritii pentru bunatatea Ta si treci cu vederea gresalele noastre; imbogateste-ne pe noi cu Darul Tau si plini de Dansul ne arata, impodobindu-ne cu Dumnezeiasca Ta blagoslovenie, cu mila si cu bunatatile ceresti si pamantesti, ca astfel calatorind, sa ne intoarcem cu bine, laudand si binecuvantand bunatatea Ta cea nemarginita.

Ca a Ta este stapanirea, Imparatia, puterea si Slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: