7 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERRosteste rugaciunea catre Sfanta Cuvioasa Teodora si vei avea parte de minuni...

Rosteste rugaciunea catre Sfanta Cuvioasa Teodora si vei avea parte de minuni in viata ta

fashiondays.ro

O rugaciune importanta pentru credinciosi este, fara doar si poate cea a Sfintei Cuvioase Teodora, motiv pentru care ar trebui sa o rostesti atunci cand ai nevoie de ajutor sau pur si simplu daca ai nevoie de o minune in viata ta.

“Sfanta Teodora, izvoratoare de mir si mare facatoare de minuni, la vreme de necaz la tine alergam cu zdrobire de inima, stiind ca mult i-ai ajutat pe toti cei care ti-au cerut ajutorul cu credinta. Cum ai binecuvantat inca din timpul vietii Manastirea Sfantului Stefan, asa binecuvanteaza toate manastirile si schiturile ortodoxe, pe toate monahiile si pe toti monahii, pe toti cei incepatori in viata monahala ca sa ramana statornici pe calea cea ingusta pe care au pornit. Tu, care te-ai folosit de sfintenia duhovnicului tau, ajuta-i pe toti preotii sa fie pastori priceputi ai turmelor pe care le pastoresc. Roaga-te, sfanta, pentru toti ierarhii Bisericii lui Hristos, sa ramana in dreapta credinta si sa o marturiseasca fara teama la vreme de prigoana sau ratacire.

Ai grija de toate familiile crestine, de toti parintii si de copiii lor. Indeparteaza de la ei toata tulburarea, toata ispita, toata cearta. Vezi sovaiala tinerilor care nu stiu unde le e locul, in lume sau in manastire, si roaga-te pentru ei, ca sa isi inteleaga chemarea si sa faca intru toate voia lui Dumnezeu. Asa cum pe fiica ta, Sfanta Teopisti, ai ajutat-o sa urce pe scara virtutilor, asa ajuta-ne si pe noi, ca greu e razboiul care ne sta inainte. Povatuieste-ne pe calea smereniei, pe calea rugaciunii si a nevointei. Alunga de la noi pe necuratul diavol, care vrea sa ne faca de rusine, aruncandu-ne in tina pacatului.

Fii in fata inimilor noastre ca o icoana vie, Sfanta Teodora, ca ducand noi lupta cea buna sa ne invrednicim de raiul cel gatit sfintilor si de bucuria Imparatiei Cerurilor, pe tine sa te laudam, iar Dumnezeului cel in Treime laudat sa Ii aducem slava si inchinaciune in vecii vecilor. Amin.”

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.