22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRosteste rugaciunea catre Sfanta Cruce si vei primi ajutor divin!

Rosteste rugaciunea catre Sfanta Cruce si vei primi ajutor divin!

Problemele te coplesesc in ultima perioada? Ei bine, daca simti ca nu gasesti rezolvare, incearca sa ceri ajutor divin rostind aceasta rugaciune, despre care se spune ca aduce noroc si te ajuta mult.

„O, fericita si preacinstita Cruce, tie ne inchinam. Si te marim, veselindu-ne de dumnezeiasca ta inaltare. Ca o pavaza si arma nebiruita, ocroteste si acopera cu darul tau pe cei ce canta. Doamne, Iisuse Hristoase, dulce Mantuitorul sufletelor noastre, marturisesc inaintea Ta. Ai luat moarte pe Cruce pentru pacatele noastre.

Si eu sunt cel ce Te-am rastignit cu pacatele mele. De aceea ma rog bunatatii Tale nemarginite, fa-ma partas sfintelor Tale Patimi, cinstitelor rani si mortii Tale celei de viata facatoare. Ca sa ma invrednicesc, prin Darul Tau. Sa castig si eu asemenea Tie. Pentru dragostea Ta, precum Tu cel milostiv le-ai rabdat pentru mantuirea mea, intarindu-ma pururea cu aceeasi putere si rabdare ce ai avut cand Te-au rastignit nemultumitorii.

Intareste-ma, Doamne, ca sa pot ridica cu bucurie inainte Sfanta Ta Cruce cu deplina pocainta. Intristarea mortii Tale sa o simt, precum au simtit-o Preasfanta Ta Maica, ucenicii Tai si mironositele femei. Da-mi, Doamne, si mie darul Tau si iarta pacatele mele pentru Sfintele Tale Patimi. Ma primeste prin pocainta in Rai, ca un Dumnezeu si Ziditor ce-mi esti. Asemenea fa cu toti crestinii, vii si morti, precum se roaga Tie in toate zilele. Invredniceste-ne de Imparatia Ta. Ma inchin Crucii Tale, Hristoase, si zic catre Dansa: marire Ei pentru dragostea Ta.

Citeste si:  Rugaciunea catre Sfantul Alexandru care face minuni in viata ta

Prin tine s-a mantuit lumea, ridicand asupra ta pe Iisus tintuit. Bucura-te, pom preamarit, pentru ca Tu ai tinut rodul vietii ce ne-a mantuit din moartea pacatului. Cum pot eu sa fug de Cruce, vazand pe Hristos ca este ridicat pe ea? Cum sa-mi para grele chinurile vazand pe Stapanul meu ca le iubeste si le cere si le socoteste Lui de mare cinste? Rusine-mi este, cu adevarat, de ma voi intrista de relele ce-mi pricinuiesc oamenii, sau de ispitele ce-mi aduc diavolii, trupul si gandul meu cel rau, sau pentru saracia si bolile ce-mi vin din voia Lui Dumnezeu, deoarece acestea toate le trimite pentru ca sa ma apropie mai mult de El. Inmulteste-mi, Doamne, ostenelile, ispitele si durerile.

Sunt neputincios de nu ma vei intari, orb de nu ma vei lumina, legat de nu ma vei dezlega, fricos de nu ma vei face indraznet, rau de nu ma vei preface in bun, pierdut de nu ma vei ierta, rob de nu ma vei rascumpara cu bogata si Dumnezeiasca Ta putere si cu darul Sfintei Tale Cruci, careia ma inchin si o maresc acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: