23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRosteste aceasta rugaciune pentru vindecarea de patima alcoolului! Spune zilnic aceste cuvinte...

Rosteste aceasta rugaciune pentru vindecarea de patima alcoolului! Spune zilnic aceste cuvinte si vei regasi linistea

Inrolare trafic.ro

Stresul, problemele din viata de zi cu zi, dar si lipsurile sunt doar cateva dintre motivele care determina o multime de oameni sa-si inece amarul in alcool. De aceea, daca te regasesti printre acestia si vrei sa-ti dobandesti integritatea si sa te vindeci de patima bauturii indreapta-ti atentia catre credinta.

Conform preotilor, rugaciunea catre Cuviosul Moise Arapul te va ajuta, fara doar si poate, sa te vindeci.

Mare este puterea pocaintei! Nemasurata este puterea lui Dumnezeu! Tu, Cuvioase Moise, dintai ai fost talhar, insa apoi te-ai ingrozit de pacatele tale, ai dobandit frangere de inima pentru ele si intru pocainta ai intrat in cinul monahicesc, si astfel, intru mare plangere pentru faradelegile tale de mai inainte si intru ostenicioasele nevointe ale postirii si rugaciunii ai petrecut zilele tale pana la sfarsit, si te-ai invrednicit prin harul lui Hristos de iertare si de darul facerii de minuni. O, Cuvioase, care de la pacate grele ai ajuns la fapte bune preaminunate! Ajuta si robilor lui Dumnezeu (numele) care sunt trasi la pierzare, prin vatamarea sufletului nemuritor si a trupului, care este biserica a Duhului Sfant, de intrebuintarea fara de masura a bauturii, dar care se roaga tie.

Pleaca spre dansii privirea ta cea milostiva si nu ii trece cu vederea, ci ia aminte la dansii, care la tine alearga. Roaga, Sfinte Moise, pe Stapanul Hristos, ca El, Cel Milostiv, sa nu ii lepede pe dansii, neputinciosii si nefericitii, pe care a pus stapanire patima bauturii, si sa nu se bucure diavolul de pierzarea lor, fiindca toti, ca zidiri ale lui Dumnezeu, am fost rascumparati prin Preacuratul Sange al Fiului Lui.

Citeste si:  Rugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele! Are efecte imediat!

Auzi deci, Cuvioase Moise, rugaciunea lor si a noastra. Goneste de la dansii pe diavolul, daruieste-le putere sa-si biruie patima, adu-i pe calea binelui, slobozeste-i din robia betiei, izbaveste-i din pierzarea bautului fara masura, ca innoindu-se intru trezvie duhovniceasca si intru minte luminata sa indrageasca toata infranarea si buna credinta si vesnic sa proslaveasca pe Dumnezeu Cel Atotbun, Care pururea mantuieste zidirea Sa, Caruia se cuvine slava, cinstea si inchinaciunea in vecii vecilor. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: