25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRezolva-ti problemele in casnicie prin credinta! Rosteste aceste cuvinte si salveaza-ti povestea...

Rezolva-ti problemele in casnicie prin credinta! Rosteste aceste cuvinte si salveaza-ti povestea de iubire

Daca ai probleme in casnicie sau in relatia de cuplu si nu gasesti rezolvare, incearca sa rostesti rugaciunea Sfintei Cecilia, care este considerata simbol de smerenie si iubire fata de credinciosi.

”Sfanta Mucenita Cecilia, un inger luminos, tie pazitor, te-a luminat cu Lumina Dumnezeiasca. Si te-a izbavit de tot potrivnicul. Si te-a pazit nestricata, curata, placuta lui Hristos cu credinta si cu har. Pe Sfanta Mucenita Cecilia cu sfanta cuviinta sa o laudam.

Caci s-a facut mireasa lui Hristos de buna voie. Si si-a impodobit inima cu virtuti. Ea a rusinat semetia lui Almachie, stralucind ca soarele in mijlocul celor ce o cautau si dupa aceea s-a aratat celor de pe pamant Dumnezeiesc sprijin, intarind credinta.

Bucura-te, strigam tie, Ceea ce ai Nascut Bucuria! Preacurata Sfanta Cecilia, tu ne-ai izbavit de blestem, cu mijlocirea ta. Cu Dumnezeiestile ploi ale minunilor tale speli necuratia patimilor noastre. Pe cei topiti de arsura durerilor ii racoresti, Cinstita Mucenita Cecilia, pururea pomenita, pe cei care striga cu credinta, cantand: sa binecuvinteze toata faptura pe Domnul si sa-L preainalte intru toti vecii.

Sfanta Mucenita Cecilia, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

Firea noastra cea lepadata, prin Stralucirea Nasterii tale a vazut Lumina, Ceea ce esti cu totul fara prihana si a scapat din noaptea necunostintei si din tulburarea cea intunecoasa a patimilor. Pentru aceea, ca pe o Pricina a mantuirii noastre, pe tine te cinstim.

Citeste si:  Marturisirile incredibile ale unei cantarete celebre despre fostul sot: ”Mi-era frica de el!”

Avand pe Hristos Mire Adevarat, ai urat dragostea mirelui celui pamantesc si l-ai adus si pe el la Dumnezeu, prin credinta patimind tare impreuna cu tine, Sfanta Mucenita Cecilia si luand cununa biruintei, adu-ti aminte de noi impreuna cu el.

Cautand pe Hristos Dumnezeu, Care S-a Intrupat din Fecioara in chip de negrait, cu cuget curat strigai catre Dansul: dupa Tine am alergat, Stapane si de dragostea Ta mi-am legat sufletul meu.
Amin”.

Rugaciunea sfintei Cecilia se citeste noua zile la rand alaturi de o lumanare aprinsa si este facatoare de minuni.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: