8 iunie , 2023
AcasăDIETERetete de cina pentru slabit

Retete de cina pentru slabit

fashiondays.ro

Cina pentru slabit poate sa functioneze minunat avand in vedere ca indgredientele pe care le contine pune inmiscare metabolismul chiar si pe timpul noptii.  

Insa, pentru ca cinele pentru slabit sa isi faca efectul, este important ca ultima masa a zilei sa fie luata cu cel mult patru ore inainde culcare.

Astfel, organismul are cum sa intre in priza si sa inceapa sa arda surprusul de grasime, chiar daca in mod normal este setat ca dupa ora 18.00 sa intre in repaos.

Asadar, iata cele mai bune retete de cine pentur slabit:

Pui cu sos iute si boia

Reteta este relativ simpla. Astfel, ai nevoie de 300 de grame de piept de pui pe care il pregatesti intro tigaie fara ulei, la foc mic. In timp ce se face, storci deasupra sucul de la o lamaie intreaga.

Sosul iute se face prin maruntirea de artei iuti si amestecarea acestora, cu tot cu seminte, su suc natural de rosii. Sosului iute i se pot aduga 20 de grame de pesmet din paine neagra.

Puiul se serveste alaturi de sos iute iar deasupra se presara biua de ardei gras, tot iute.

Cina ceasta este proteica, reface muschii iar capsaicina din ardeiul iute sporeste metabolismul si arderile.

Salata de cruditati cu somon

Aceasta cina este foarte usor re realizat. Pentru salata de cruditati se rad morcov, pastarnac, varza telina si sfecla. Se amesteca tot cu o lingura de iaurt grecesc si cu sare si piper.

Somonul, aproximativ 200 de grame, se prepara pe gratar, in folie de copt, presarat cu ardei iute maruntit, piper si un pic de ulei de masline.

Ingredientele au rolul de a menaja masa musculara si totodata de a face ca metabolismul sa se declanseze foarte repede.

Vita in vin

Pentru prepararea acestei cine, ai nevoie de o fleica de carne de vita de aproximativ 300 de grame. Fleica se lasa in vin rosu, sec, timp de 3 ore. Dupa care, se scoate din vin si se presara cu piper si ardei iute macinat.

Apoi se pune intr-o tigaie unsa cu foarte putin unt si se acopera cu capacul. Se lasa la gatit cu capacul pus, pentru ca aburul sa patrunda in carne.

Aceasta cina va face ca metabolismul sa fie pornit si sa ajute la slabit datorita faptului ca organismul va depune energie ca digere carnea frageda.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.