30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETERemedii pentru parul gras. Cele mai bune

Remedii pentru parul gras. Cele mai bune

Pentru a scapa de parul gras, exista o serie de remedii care ajuta la indepartarea cantitatii de sebum. Cele mai bune remedii pentru parul gras sunt foarte usor de folosit si au efecte incredibile.

Cele mai bune remedii pentru parul gras:

Pudra de talc: Pudra de talc se aplica la baza firelor de par, unde absoarbe efectiv excesul de sebum. Dupa aceea, dupa ce a fost lasata sa actioneze aproximativ 10 minute, se indeparteaza cu ajutorul uscatorului de par.

Masca de par cu argila verde: Aceasta masca de par absoarbe sebumul si dezinfecteaza scalpul. Se prepara din pulbere de argila verde si apa, dupa care se alpica la radacina parului si se laa sa actioneze 15 minute. Parul se clateste apoi cu apa din abundenta. Acest tratament trebuie tinut timp de 7 zile.

Apa cu lamaie: este unul dintre cele mai bune remedii pentru parul gras. Apa cu lamaie se aplica dupa ce parul a fost spalat cu sampon de doua ori. Apa cu lamaie se foloseste la ultima clatire si pentru a avea efecte rapide asupra parului gras, nu trebuie folosit ulterior uscatorul de par.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: