21 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERReguli pe care toate familiile regale trebuie sa le respecte de la...

Reguli pe care toate familiile regale trebuie sa le respecte de la nastere

Fiecare familie are traditii pe care le urmeaza. Ele pot parea amuzante si ciudate pentru cei din afara, dar au un inteles profund pentru familie.

Este si mai interesant atunci cand vine vorba de familii regale, deoarece traditiile lor au o istorie veche de secole.

Noi am adunat ritualuri interesante care au fost urmate de multi ani de familia regala britanica.

Cel putin doi copii

In mod traditional, familiile regale nu au mai putin de 2 copii, iar aceasta traditie este deja veche de 60 de ani. Un cuplu este binevenit sa aiba 3 sau 4 copii, dar depinde de ei. Apropo, majoritatea familiilor regale au doar 2 copii. Singurul cuplu care a decis sa aiba mai multi este regina Elisabeta a II-a si ducele de Edinburgh. Iar acum, ducele si ducesa de Cambridge au decis sa urmeze exemplul lor si asteapta al treilea copil.

Postura corecta

Femeile din familiile regale nu pot sta oricum doresc. Nu trebuie sa stea cu picioarele incrucisate la genunchi. Pozitia corecta este sa pastrati genunchii si gleznele stranse impreuna si sa va inclinati putin picioarele intr-o parte.

Sexul bebelusului este secret

In familia regala britanica, este strict interzis sa se anunte sexul unui copil inainte de a se naste. Publicului ii place sa ghiceasca si sa faca pariuri, de aceea acorda o atentie speciala costumelor ducesei si culorii lor in special.

Citeste si:  Nasterea Lamaze si ce presupune - VIDEO

Ordinea speciala

Familia regala se plimba si se aseaza intr-o ordine speciala. De aceea sotul reginei Elisabeta a II-a nu poate merge cu ea si este intotdeauna putin in urma ei. Exista, de asemenea, o ordine speciala atunci cand sunt asezati: regina Elisabeta a II-a, ducele de Edinburgh, printul Tarii Galilor si ducesa de Cornwall (printul Charles si sotia sa, Camilla), ducele si ducesa de Cambridge (printul William si Kate Middleton) , si asa mai departe.

Exact ca Regina

La o receptie mare, toata lumea este ghidata de comportamentul reginei, mai ales cand termina sa manance, pentru ca in acest moment toti oaspetii ar trebui sa nu mai manance.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: